Depression, ångest och Wegeners Granulomatosis är ett minne blott för Anna

Depression, ångest och Wegeners Granulomatosis är ett minne blott för AnnaFörutom att Annas hälsotillstånd har blivit bättre, så har hennes liv förändrats då nya möjligheter och lösningar har öppnat sig.

Läs mer...

Miras fibromyalgi försvann

Miras fibromyalgi försvannMira led av fibromyalgi. Det blev tal om sjukpensionering. Efter qigongträning är hon utan både smärtor och medicin och arbetar heltid.

Läs mer...

Anna fick genomgå ytterligare en aortaoperation

Anna fick genomgå ytterligare en aortaoperationEfter en andra nödvändig hjärtoperation kunde Annas qigongträning överraska både henne och läkaren med goda resultat.

Läs mer...

Beriths ansiktsneuralgi lindrades under vintertid

Beriths ansiktsneuralgi lindrades under vintertidBerith har tidigare skrivit och berättat om den behandlingskada där hon led av kronisk smärta i ansiktets känselnerv och de resultat hon uppnått. Här följer en ny berättelse om vad som hänt sedan sist.

Läs mer...

Carolinas Perniciösa anemi och två whiplashskador läktes med Zhineng Qigong

Carolinas Perniciösa anemi och två whiplashskador läktes med Zhineng QigongZhineng Qigong har hjälpt Carolina på många plan till ett friskare liv.

Läs mer...

Tålmodig Qigongträning nyckeln till Herbjörns tillfrisknande

Tålmodig träning nyckeln till Herbjörns tillfriskandeMedfödda höftproblem, olyckshändelser och operation gav ett plågsamt liv Vändpunkten kom när Herbjörn började med zhineng qigong..

Läs mer...

Qigongen hjälper Ellen mot MS

Qigongen hjälper Ellen mot msEllens ms-trötthet är mycket bättre och skadan på hörselnerven har läkt. Hon har kunnat minska på sina mediciner och hon behöver mindre sömn.

Läs mer...

Allvarligt sjuk i ME – Sommarkursen gav mig livet tillbaka

Sommarkursen gav mig livet tillbaka

2011 fick Hege en virusinfektion och kroppen försvagades. 2013 bröt kroppen ihop. 2014 fick hon diagnosen utmattningssyndrom. 2015 deltog Hege i en sommarkurs  arrangerat av European Zhineng Qigong. Snart märktes förbättringar.

Läs mer...

Johannas smärtor i nacke och axlar försvann

Johannas smärtor i nacke och axlar försvann med Zhineng QigongJohanna led av smärtor i nacke, axlar och rygg samt av migrän. Tack vare qigongträningen är hon nu smärtfri.

Läs mer...

Ellen har fortsatt att få fantastiska resultat av sin qigong träning

Ellen har fortsatt att få fantastiska resultat av sin qigong träning

Ellens ms-drabbade ben läkte och hon kan nu mera både gå och springa igen. Hon är tillbaka i arbete och kan fokusera bättre. Träningen har hjälpt henne bli så bra att familjen har fått en tillökning med lilla Valdemar.

Läs mer...

Thors fruktansvärda huvudvärk försvann

I fyra år hade Thor, 79 år, Hortons huvudvärk med svåra smärtor. Efter en helgkurs i Zhineng Qigong har smärtanfallen försvunnit.

Läs mer...

Gittan besväras inte längre av åderbråck och dålig hållning

Gittan besväras inte längre av åderbråck och dålig hållningVärk i ben och axlar samt lindrig inkontinens har försvunnit sen Gittan började med Zhineng Qigong. Även hennes blodvärden har återställts..

Läs mer...

Åsas migrän försvann efter vinterkursen i Shenxin Qigong

Åsas migrän försvann efter vinterkursen i Shenxin QigongÅsa har lidit av migrän och huvudvärk sedan hon var 6 år gammal. Efter vinterkursen 2012 har hon inte haft några migränanfall och känner dessutom att kroppen är lättare och synen bättre. Som en liten bonus har även hennes sångröst förbättrats.

Läs mer...

Annika kan hantera sin känslighet mot ljud

Sjukskriven på grund av överansträngning började Annika träna zhineng qigong och kunde snart märka förbättringar.

Läs mer...

Ulrikas rygg- och höftproblem försvann

Ulrika tycker om LinedanceUlrikas rygg- och höftproblem försvann när hon började träna Zhineng Qigong och linedancen funkar som aldrig förr. Hon har även fått förbättringar i axlarna och magen.

Läs mer...

Susanne läkte sin frozen shoulder

Susanne frozen shoulderProblem med en axel och trots lång träning hos sjukgymnast kom förbättringen först efter en helgkurs i zhineng qigong.

Läs mer...

Björn återhämtade sig från stroke

Björn återhämtade sig från strokeBjörn drabbades av stroke men kunde återhämta sig i stor grad relativt snabbt. Erfarenheten har ändrat hans sätt att se på livet.

Läs mer...

Livias ben rätade ut sig

Livia 70Livia har länge lidit av löparknän till följd av ett obotligt, ärftligt problem. På sommarkursen märkte hon att benen rätats ut.

Läs mer...

Lina kom med hjälp av zhineng qigong tillbaka från en svår depression och totalkaos i livet

Lina kom med hjälp av zhineng qigong tillbaka från en svår depression och totalkaos i livet En svår depression och livskris försvann efter att hon tränat qigong. Dessutom blev hon av med svår spänningshuvudvärk och glutenallergi..

Läs mer...

Diana böjer sig numera obehindrat

Diana böjer sig numera obehindratEn knäckt svanskota i samband med en födsel av ett mycket stort barn blev starten på en mängd problem med rygg och kroppens inre organ. Genom Zhineng Qigong håller Diana på att återkomma till livet.

Läs mer...

Underkategorier