Lyft upp qi 2 Kalmar [2016-03-19]

Förutom att lära ut fysiska detaljer och tankesätt till lyft upp qi kan vi på denna kurs träna mer jämfört med grundkursen. Många av deltagarna har tränat länge och fått bra resultat.

Ett urval av deltagarnas kommentarer:

Utveckling

“Det var en fantastisk kurs, det känns lyxigt att få vara här. Jag hade glömt en del detaljer i denna kurs, detaljerna är mycket värdefulla. Jag känner att jag utvecklas i rätt riktning. Tack för alla vackra saker.” 

”Jag känner mig nöjd och belåten, och jag hade inga reaktioner under kursen. På gruppträningen direkt efter vinterkursen kände jag mig mycket yr. Jag var tvungen at lägga mig ner på golvet, och plötsligt släppte ett tryck jag haft över bröstet. Jag blev euforisk, det var fantastiskt.”

Trygghet

”Tack för en fantastisk kurs. Jag uppskattar att vi kan ha kurser här. Jag känner mig trygg när vi tränar.”

Tacksamhet

”Jag känner en djup tacksamhet över all hjälp som jag, min dotter och min man har fått av zhineng qigong.”

Längtan

”Jag har längtat efter denna kurs. Som vanligt så var den bra.”

Spänningar släppte

”Det här var min första nivå två kurs. Jag fick en känsla som liknar den man har när man är gravid och barnet sparkar på magen att någon sparkade mig inuti ansiktet. Jag tror att det var spänningar som släppte. Kursen var fantastisk.”

Inställning

”Tack för en fantastisk kurs. Det är inte lätt att förstå avslappning när allt är en kamp. Gör ditt bästa och känn dig nöjd."

Lärare:
Johannes Nordgaard