Lyft Upp Qi Oslo [2015-01-31]

Efter en tid utan gigong-kurser i Oslo, var det i januari dags för en efterlängtad kurs i Lyft Upp Qi i den norska huvudstaden. Många av deltagarna uppskattade att höra mer om filosofin i qigongen och hur vi bäst kan använda vårt sinne och tankar i vardagen. Många beskrev att kursen inspirerat dem att vilja träna mera och att de ser fram emot nya kurser i Oslo.

Kommentarer:

Bra för nacke och skuldror

Jag har inte tränat qigong förut men detta fungerar på det sätt jag hade hoppats på. Det fungerar bra för min hållning. Övningarna träffar bra på mina besvär i nacke och skuldror, vilket andra övningar missat.

Ryggsmärtor börjar lossna

Jag har tränat mycket annat, yoga, pilates, meditation, för att få hjälp mot mycket smärtor i ryggen. Nu känner jag att det börjar lossna. Jag känner att qigongträningen träffar och gör att saker börjar hända.

Fått en inre ro

Jag hade ingen förkunskap om qigong. Dessa två dagar har jag fått en inre ro och jag har lärt känna min kropp bättre. Jag är väldigt nöjd och har väldig lust att vara med mer.

Lugnare i vardagen

Jag är glad att det är kurs i Oslo igen. Efter min första sommarkurs i fjol behövde jag sova nästan tre timmar mindre varje natt. Jag blev kvitt en extrem värk i tandnerverna. Jag blev också kvitt förkalkningar i skuldrorna. Viktigast är att qigong gör mig lugnare i vardagen, jag har annars lätt för att bli orolig.

Lärare:
Patrik Rastija