Shenxin Qigong Göteborg [2015-03-14]

Många deltagare blir snabbt förtjusta i Shenxin Qigong och tycker att den är rolig att träna. Alltfler uppskattar att träna ormarm, inte minst för att den så snabbt kan ge goda effekter. Flera deltagare vid denna kurs betonade också att de fick stor utdelning av kursens inledning; fredagens föreläsning.

Kommentarer:

Oron har släppt

"Qigong har hjälpt mig jättemycket att slappna av i kropp och sinne. Jag är inte alls lika nervös och orolig som förut. Jag är väldigt lugn.  Är inte så spänd i axlar och rygg, har inte alls den smärtan. Detta hjälper mig på väldigt många sätt. Det är jag jätteglad för."

Hittar tillbaka till mig själv

"Det är så kul att resa hit och träffa alla här. Jag har lärt mig att säga nej till frestelser. Jag har haft mycket problem med kroppen förut. Jag har hittat tillbaka till mig själv, jag hade en period när jag tappat mig själv, med beslut och så. Nu blir det bättre och bättre."

Ormarm känns bättre

"Föreläsningen var superbra. Jag kände mig väldigt pigg och stark efter den. Nu kunde jag slappna av i ormarm för första gången. Mina axlar har sänkts, vilket jag önskat skulle hända."

"Det är som att det blir mer och mer plats inuti, mjukare och skönare. Ormarm blev en favorit efter vinterkursen."

Nackspärr släppte

"Föreläsningen talade till mig på många plan. Denna helg har jag sovit bra; väldigt tacksamt för jag har sömnproblem. Jag har haft nackspärr sedan januari men nu känns det jättebra. Fantastiskt skönt. Jättego´stämning, det är härligt att komma hit."

Lärare:
Patrik Rastija