Shenxin Qigong Nybro [2014-11-22]

Kursen var stark med en lugn atmosfär. Flertalet av deltagarna har deltagit på många kurser och ökat sin förmåga på olika sätt. Förbättringarna kan komma snabbt när vi tränar i vårt starka qifält.

Kommentarer från deltagarna

Bra atmosfär

”Jag gillade atmosfären, det kändes riktigt bra att vara här.”

Förbättrade ögon

”Jag har känt positiva förbättringar i mina ögon. Nästan som att se fast jag blundar. Jag kan få en känsla av vatten när jag sänker händerna ner. Det känns som det är vatten runt mina fingrar.”

Handleder

”Jag tycker om shenxin qigong, det är bra om du har problem med handlederna.”

Reglering av hjärtat

”Jag brukade ha problem med mina handleder, de är nu helt ok. När jag tränar så känner jag en förbättring i den sida där min migrän sitter. När jag tränar shenxin qigong kan jag bli arg, kanske är det för att nåot händer med mitt hjärta.”

Mer energi

”Det känns riktigt bra att repetera kursen och jag är positivt inställd till shenxin qigong. Jag känner att jag får mer energi när jag tränar shenxin. Efter den senaste kursen i lyft upp qi så har jag blivit mycket lugnare och jag har fått ett större tålamod.”

Skakningar

”Det här var min första kurs i shenxin qigong. Jag har tränat sedan år 2000 och under åren har jag blivit av med både tinnitus och skakningar i kroppen. Min doktor sa att det är normalt att kroppen börjar skaka när man blir äldre, genom att träna qigong har alltså mina skakningar försvunnit.”

Repetera kursen

”Det här var min andra kurs i shenxin qigong och det känns bra att få en uppdatering av alla rörelser.”                                                   

Lärare:

Johannes Nordgaard