Lyft upp Qi Trondheim [2014-05-24]

En av kursdeltagarna har fått två nummer mindre skostorlek.
Bronkit, ryggsmärtor och förkylning försvann.

"Det kändes som att vara på Sommarkurs", sade en deltagare som repeterade kursen.

Kommentarer från kursen

Blev pigg

"Jag upplever mig själv som frisk. Har emellertid letat efter något som kan hjälpa min man. Det hände något med mig också här: Då jag kom hem efter första kursdagen hade jag fått så mycket energi att jag bakade en kaka och hängde upp gardiner."

Har fått en kick

"Jättenöjd. Ett härligt gäng. Jag har fått en kick."

Mindre störande tankar

"Jag är så glad för att vara på denna kurs. Har fått massa påfyllning av energi. Kan nu sortera bort störande tankar och blir av med de nya fortare. Min kropp har blivit mycket mjukare och starkare."

Kontakt

"Har nu mer kontakt med mig själv. Jag är tacksam för korrigeringarna. Jag har rest mycket det sista halvåret, så det är viktigt med jämn träning och att repetera kurser."

Värme i kroppen

"Det är så gott att vara på kurs igen. Jag behövde fylla på energi och jag känner en värme i kroppen här, som på Sommarkursen."

Ryggsmärtor og förkylning försvann

"Det är inspirerande att se de andra på kursen ha framgång. Jag hadde en förkylning när jag kom hit och en ond rygg efter en fjälltur. Jag undrade: Kan jag bli av med detta, och det blev som jag önskade."

Mindre skostorlek

"Det sista året har jag gått ned i vikt. Idag är min skostorlek 2 nummer mindre."

Lyft upp qi Trondheim

Bronkit försvann

"Jag var väldigt stressad av jobb innan jag kom hit. Dagen då kursen började fick jag bronkit. Vanligtvis så tar det ca 2 - 3 veckor att bli frisk. I fredags - under föreläsningen – började det att bubbla i bröstet, som i en Farris/Ramlösa flaska. Det kändes som på Sommarkursen. Mitt bronkit försvann."

Lärare:
Ingrid Tidemann