Shenxin Qigong Kalmar [2014-03-30]

Träningsgruppen i Zhineng qigong ökar stadigt i både Nybro och Kalmar och vi har en mycket positiv trend både vad gäller antal deltagare på kurser och veckoträningar men även sett till resultat. Vi kan numera ha grundkurs i LUQ och LUQ 2/Shenxin varje termin, vilket gläder oss mycket. I helgen var vi ett härligt, glatt gäng som valde att njuta av Shenxin före vårsolen!

Kommentarer från deltagarna:

Avslappning

"Jag känner en mycket stark avkoppling efter träningen. Avslappningen, det är den jag behöver."

Blir pigg

"Shenxin är så bra för mig, jag tränar det varje morgon och blir så pigg, det håller hela dagen. Bra att gå kurserna, det blir en riktig genomkörare för hela kroppen"

"Det här är min första kurs i Shenxin. Känns jättebra. Brukar vara så trött efter kurser i LUQ men jag var pigg igår och är pigg idag. Tack!"
"Jag tycker Shenxin är rolig! Man blir glad och pigg."

Behålla qin i vardagen

"Jag brukar bli stressad i vardagen, mycket tankar och oro men kände mig så lugn och avslappnad i lördags kväll, harmonisk. Efter en sådan här kurs blir jag påmind om hur jag ska förhålla mig till saker och jag ska göra allt jag kan för att behålla qin i vardagen."

Motiverande

"Jag brukar alltid längta till kurserna i Shenxin. Så skönt att komma hit och lyxigt med kurs på hemmaplan. Känns så motiverande att gå på kurs och att få ha så nära hem. Har återigen kommit fram till att jag behöver armträning, vilket jag ibland glömmer mellan kurserna. Nu ska jag prova att träna ormarm mer."

Pigg och varm

"Jag känner mig pigg och varm. Jag kunde öppna armarna bättre idag jämfört med igår."

Ryggont

"Det var en bra kurs, bra för min rygg. Sommarkursen är riktigt bra, det är väl investerade pengar."

 

Lärare Johannes Nordgaard