Lyft upp Qi Göteborg [2014-03-29]

Såväl äldre som yngre deltagare talade om hur lugna och harmoniska de känt sig under denna kurs. Bebin i magen blev också lugn under träningen, berättade en glad mamma. Riktigt glad var också en nybörjare när hennes smärtor orsakade av endometrios plötsligt släppte.
Kommentarer:

"Jag har mått jättebra under kursen."

"Det är första gången jag provar på. Mamma har pratat om detta i tio år. Jag är glad att jag följde med."

"Jag upptäckte att jag kunde stå utan skor. Det knakade men jag kämpade på. Det är något på gång och det är underbart. Benen är som spagetti men det bryr jag mig inte om."

"Jag känner frid"

"Det är väldigt bra för sången att öva qigong. Under kursen kände jag nya flöden i kroppen. Jag kände en frid jag inte upplevt på länge."

"Jag har känt mig lugn hela tiden. Väldigt behagligt utan rastlöshet och ont i kroppen. Ryggen känns mycket bättre nu. Bebin i magen blir lugn när vi gör Lyft upp Qi."

"Tack för en bra kurs med väldigt bra stämning. Alla är väldigt hjälpsamma och ödmjuka."

Smärtan försvann

"Detta har varit helt fantastiskt. Igår svängde det mellan att kännas väldigt bra och väldigt dåligt. Men sen släppte det; det onda försvann. Det är så skönt. Jag har hade haft ont av endometrios under en lång period, flera månader. Jag har fått tillbaka min energi nu, jag är så tacksam. Jag känner en harmoni jag inte känt på väldigt länge."

"Jag spelar kontrabas och hade fått ont i händerna för att jag spelat för mycket. Händerna känns bättre nu."

Hälsporre borta

"Rörelserna gick lättare och lättare. Min hälsporre, som jag hade haft i tio år, försvann på sommarkursen efter några dagar."

"Jag har tränat i åtta år och blivit av med allt möjligt. Jag började för att jag ofta blev förkyld, det blir jag inte nu. Ögoninflammationer har jag inte haft på flera år; inte ens när jag jobbat i hård blåst. "

Mycket skratt

" Jag har haft väldigt roligt, det har varit mycket skratt; en fin kurs, väldigt lugn. Förut hade jag mycket problem med axlarna. Nu får jag armarna mer rakt upp och längre bak. Jag är en mycket lugnare och trevligare person idag än innan jag började träna."

"Jag är nybörjare. Jag är fylld av energi, pigg och glad. Jag stod kobent i början men kan stå ihop med fötterna nu. Jag har fått mycket hjälp. Det här känns bra. "

Lärare:
Elisabeth Öberg