Lyft upp Qi 2 Göteborg [2014-03-01]

Deltagarna gladdes över hur steg 2 ger nya upptäckter av Lyft upp qis inverkan på kropp, sinne och qi. Inte minst glad var en långväga deltagare som nu kunde sova utan ryggont för första gången på månader. Många delade också med sig av hur de med hjälp av positiva tankar kommit snabbare framåt och förbi det motstånd som förbättringarna ibland börjar med.
Kommentarer:

Njuter av träningen

Jag har mest njutit av att få komma och träna med alla andra. När vi ställde oss i kroppsreglering i morse, innan Patrik kom, upplevde jag att qifältet blev jättestarkt. Det var väldigt skönt."

"Igår sa jag att jag aldrig känt något av att trycka på den här punkten. När vi stod i kroppsreglering idag började jag plötsligt känna något där."

"Jag har inte varit på kurs på ett år. Jag är glad att jag gick hit."

Axelvärken släppte

"Jag är trött men harmonisk och lugn i sinnet efter helgen. Jag är glad för att det onda i höger axel har släppt nu. Jag hade haft ont i den i två veckor."

Eksemblåsorna försvann

"I höstas fick jag ett akut diskbråck när jag lyfte dumt. Väldigt skönt att känna att det påverkats under kursen. Jag har problem med handeksem ibland och i fredags natt kliade jag så det blev blåsor. Jag brukar ställa in skallen före kursen, att "nu ska jag vara i qifältet, det ska bli bra". Nu är blåsorna borta. Hoppas att det påverkat orsaken till eksemet också."

Lugn och glad

"Det har varit väldigt avslappnat och skönt att vara här och bli så lugn och glad och tacksam för det man har i livet. Kroppen har rätats ut ytterligare, det känns som jag blivit 2 cm längre."

Sov gott utan ryggont

"Jag är väldigt glad att jag kom hit. Jag har haft min första natt på många månader utan att ha ont i ryggen."

Lugnt sinne

"Jag har tänkt peace of mind under hela kursen. Jag har så mycket turbo i hjärnan men det känns bra nu, det känns som centrifugen har börjat trappa ned eller stängas av."

Huvudvärken försvann

"Jätteskön helg. Med en liten dotter kan jag inte gå på kurs lika ofta som jag varit bortskämd med förut. Nu blir jag inte så nonchalant för att jag snart kan gå en kurs igen, utan tar tillvara varje minut här. Jag har jobbat intensivt ett tag och fått spänningshuvudvärk. Jag är mycket mjukare nu, utan huvudvärk. Jag sov bara 4 timmar men var pigg hela gårdagen och bakade semlor med min dotter när jag kom hem. Det var väldigt trevligt."

Lärare:
Patrik Rastija