Höstkurs Bergen [2013-10-10]

Den mysiga samvaron under höstkursens fyra dagar uppskattades mycket av deltagarna. Vänligheten och hjälpsamheten vid de gemensamma måltiderna liksom vid träningen bidrog till en behaglig atmosfär och till många goda lärdomar.

Träna för qifältet

"Jag hade svårt att koncentrera mig först. När jag bestämde mig för att träna för qifältet, att ge mitt bidrag, gick det bättre. Jag har en stor kula i magen, eller livmodern, som ger en tryckkänsla i magen. Det har känts som att jag burit på ett bowlingklot. Tyngden och tryckkänslan är helt borta nu."

Goda önskningar

"Jag blev väldigt glad när Patrik sa att vi hjälper varandra med vår önskan i qifältet. Alla önskar ju olika saker och när vi får ta del av varandra blir ju alla perfekta. Allt är perfekt."

God samvaro

"Jag tycker det har varit en väldigt trevlig och välordnad kurs på alla sätt. Massa god träning och massa god samvaro."

Frisk från perniciös anemi

"Jag har haft det och har det väldigt bra nuförtiden. Det var gott att träffa er igen efter att ha varit borta ett tag. Sedan 4-5 år till är jag bra från perniciös anemi (kroppen kan inte ta upp B12-vitamin)."

Skön känsla

"Det är så trevligt, allt är så lätt, så enkelt när vi samlas. Det är av väldigt stort värde för mig. Jag har haft sömnproblem sista tiden. Men inatt sov jag gott, så kanske jag får sova igen efter kursen. Under armträningen öppnade det sig i korsryggen och nedåt på bara några sekunder. Sedan fortsatte det öppåt, lite i taget, det var en otroligt skön känsla. Jag har blivit mjukare och smidigare."

Tacksam

"Maten har smakat väldigt gott. Jag har fått lära mig väldigt mycket. Jag är väldigt tacksam, det har varit en så fin kurs och fina människor. Jag ser fram emot nästa kurs."

Uppe igen

"Jag var ganska långt nere när jag kom. Nu har jag kommit mig upp. Det var väldigt bra att det var kurs just nu."

"Hoppas vi blir fler nästa år"

"Saker har flutit bra, alla har hjälpt till, med måltider och allt. Det har varit väldigt mysigt. Jag märker förbättringar allteftersom. Jag var mer koncentrerad nu än på höstkursen förra året. Hoppas vi blir fler nästa år."

Lärare:

Patrik Rastija