Lyft upp qi Göteborg [2013-11-16]

Sista grundkursen 2013 i Göteborg blev snabbt fullbokad. Nästan hälften var nybörjare och många av dem hade blivit inspirerade av familj och vänner att börja träna:
- Jag har träffat många som tränar qigong och pratar väldigt varmt om det. Jag ser hur det påverkar andra så nu ville jag testa själv.
Fler kommentarer:

Glada nybörjare

"Det känns väldigt bra. Idag vid lunchen kände jag hur det bara sprudlade i kroppen."

"Jag blev hitskickad av min fru som har gått kursen. Vi ska nog träna ihop i fortsättningen. Det känns väldigt bra, jag är ledig i kroppen."

"Jag blev jätteglad. Jag var med om en bilolycka för länge sedan och har haft extremt mycket smärta och varit helt orörlig nästan. Min sjukgymnast som har tränat det här länge skickade hit mig. Jag är så tacksam att jag fick plats på kursen. Det var helt fantastiskt bra. Jag hade t o m middag hemma med mina kompisar igår och var hur pigg som helst. "

Rörligare leder

"Jag var på min första kurs för två månader sen. Jag har haft problem att sitta men nu går det bra. Även sådana rörelser jag tänkt att jag aldrig skulle fixa, att jag skulle få ryggskott direkt, men det går jättebra nu. Jag är väldigt positiv."

Rakare hållning

"Jag repeterar gärna för det blir bara bättre och bättre och man förstår mer och mer. Det är så spännande för man hör nya saker varje gång. Mina resultat har kommit successivt. Jag har blivit mycket rakare i ryggen och svanken har helt försvunnit. Mina axlar har rätat till sig; jag var inte ens medveten tidigare om att jag hade det problemet. Jag har blivit mycket lugnare och gladare. Jag rekommenderar detta varmt."

Lärare:

Patrik Rastija