Lyft Upp Qi Bodø [2014-01-25]

Flera av deltagarna märkte att deras Gongfu ökat under helgkursen. Några upplevde också en smärtlindrande effekt.
Några kommentarer från deltagarna:

Mjukare Fingrar

"Resultatet är väldigt bra och jag känner mig väldigt balanserad och lugn. Jag har haft mycket ont. Min nacke var helt styv. Nu har det lösts upp lite. Mina styva fingrar har blivit mjukare."

Mer Gongfu

"Helgkursen har varit otroligt bra. Jag är väldigt avslappnad nu och jag har en härlig känsla i kroppen. Den mentala träningen har gett mig mer Gongfu: Trots stora smärtor i fötterna har jag inte satt mig på stolen! Jag har inte ont nu."

Känner lugn

"Jag är svårt plågad av muskelsmärtor och stress. Nu känner jag lugn och muskulaturen har blivit mjukare. Jag är bättre än på länge och är väldigt nöjd."

Sover Gott

"Jag har tränat stadigt sedan förra kursen. Liksom sist blir jag väldigt avslappnat på och efter helgkursen. Jag söker lugn och får ro här. Jag har haft en inflammation i skuldrorna som gör ont och jag har sovit dåligt på grund av detta. Under helgkursen har jag sovit gott hela natten, utan smärtor."

Mindre smärtor i foten

"Mina förväntningar på kursen var att träffa andra och att vara i Qifältet. Jag har en fot full med smärta att slåss med. På kursen har smärtorna avtagit. Jag har lärt massor, det har varit fina korrigeringar."

Fint att repetera

"Det är lika bra varje gång man kommer för att repetera kursen. Bra korrigeringar. Jag får en känsla av Qi här."

Bodø Lyft Upp Qi 2014.01.25

Lärare:
Ingrid Tidemann