Shenxin Qiong Hangö [2013-11-23]

Det var en vänlig och entusiastisk grupp av människor som träffades denna helg för att förbättra sin livskvalitet genom att träna shenxin qigong.


Nedan står att finna några av deltagarnas kommentarer:

 

Skön känsla

"Det var fyra år sedan jag senast deltog i en kurs. Jag kunde omedelbart känna qifältet. Jag känner mig mjukare och lugnare, en skön känsla. Jag tränar varje morgon, det är ett bra sätt att börja dagen på. Det var bra att träna och repetera ormarm, tack för alla korrigeringar."

Smärta

"Det bästa med denna kurs var alla korrigeringar som jag behövde. Jag har bra erfarenheter av att träna shenxin qigong. För en tid sedan satte jag väldigt många plantor vilket gjorde att jag fick ont i kroppen. Jag behövde bara träna shenxin qigong en gång så hade all smärta försvunnit."

Repetera kurser

"Att repetera en kurs är väldigt bra. Jag förstår vad jag tidigare gjort fel. Jag har haft lite problem med en ryggkota. Efter vinterkursen så halkade den in på rätt plats igen."

"Vi har en bra grupp, alla hjälper till. Det är alltid någonting bra som händer när vi tränar. Jag brukade vara rätt stel men jag har blivit mycket mjukare. Det är jättebra att repetera en kurs. Efter den första kursen tänker du att du vet hur man ska göra och efter den andra vet du att du inte vet."

Effektiv metod

"Det var en bra kurs, mycket lugn stämning. Det är väldigt effektiv träning."

"Tack för en bra kurs. Jag känner mig avslappnad, mjuk och lugn. Jag har tidigare varit stressed och deprimerad. Jag känner mig starkare och mer alert. Jag kan fortsätta mina studier. Jag ser fram emot vinterkursen. Jag tränar qigong för att behålla lugnet och hälsan."

Plattfot

"Jag tycker det är viktigt att repetera kursen. Jag var tidigare plattfot, jag har inte tänkt på det men nu kan jag se att mina fötter är normal igen."

Tänkande

Jag känner en inre styrka. Jag förstår tänkandets kraft. Jag kämpar med tankar som säger åt mig att inte träna. Jag vill kontrollera mina tankar, jag känner mig mycket starkare nu."


Lärare:
Johannes Nordgaard