Lyft Upp Qi 2 Nybro [2013-11-09]

Ett starkt qifält, mycket träning och en lugn atmosfär beskriver terminens kurs i lyft upp qi 2 i Nybro.

Några kommentarer från deltagarna:

Förbättrade armar och händer

"Jag har tränat i tre år och detta var min första kurs i lyft upp qi 2. Mina händer och armar förbättras när jag tränar."

Stark kurs

"Jag tycker det har varit en stark kurs."

"Jag tycker att kursen har varit lite speciell. Vi tränade i ett bra tempo, ganska långsamt. Jag ser fram emot nästa kurs."

Ingen smärta

"Detta var min andra kurs i lyft upp qi 2. Jag har använt det nya vi lärde oss på förra kursen. Det var bra att repetera för jag märkte att jag glömt bort en del. Jag är bättre i nacken, jag har inte smärta längre."

Förbättrade axlar

"Jag har en skada i axlarna efter en fallolycka. Sedan jag deltog i grundkursen för två månader sedan har jag blivit bättre och bättre. Jag behöver den mentala träningen och att få mer energi."

Lycklig

"Känslan av att vara lycklig har återvänt."

Qigong hjälper i studierna

"Jag har längtat efter denna kurs. Jag har den senaste tiden känt mig lite stressad pga studier ihop med jobb. Jag har använt träningen för att inte bli sjuk. Denna kurs kommer hjälpa till med det. Jag gillade kursen, qigongträning är väldigt viktigt för mig.

Fantastiskt

"Detta var min första lyft upp qi 2 kurs. Jag har tidigare deltagit i två grundkurser. Jag tycker det är fantastiskt. Denna gång kände jag mig riktigt varm i kroppen, jag ser fram emot nästa kurs.

Lärare:

Johannes Nordgaard