Lyft Upp Qi Trondheim [2013-09-14]

De flesta deltagarna repeterade kursen och hade också deltagit i årets Sommarkurser. "Lugn" var det återkommande temat i kursutvärderingen.

Kommentarer från kursen:

Klarade av att gå en promenad igen

"Detta är min första ZQ kurs. Jag har varit sjuk länge – med mycket smärtor. För första gången på 2 månader klarade jag av att gå ut med hunden i går eftermiddag."

Inga problem med övergångsåldern

"Igår var jag fylld med energi. Jag flög upp för trapporna när jag kom hem. Jag har fått massor med energi. Jag njuter på denna kursen idag fick jag ett skrattanfall under en korrigering..

Min naturliga sömndos är nu 6 timmar. Jag märker inte alls av övergångsåldern sedan jag började att träna Zhineng Qigong."Lyft upp qi Trondheim

Klarar övningarna bra

"Det har varit en fantastisk kurs. Det är jättebra att göra övningarna."

Stressnivån sjönk

"Jag har sett fram emot denna kurs. Det har varit tungt. Stressnivån sjönk i helgen. Det har varit en fin kurs. Ibland känner jag att det inte gör så ont att stå längre, det är bra."

Blodtrycket sänktes

"Jag känner att kursen gör så gott. Denna helg har jag landat mer i kroppen och haft mindre tankar. Igår mätte jag blodtrycket, det var lägre än annars, det är bra. Jag har haft mycket spänning i ”svanskotan” Spänningen släppte taget under en korrigering. Jag tackar för en trevlig samvaro i helgen."

Ro och energi i vardagen

"Det har varit en bra kurs. Det ger ro och energi i vardagen. Jag känner mig lugnare nu och det kommer också att hjälpa mig i det långa loppet."

Gamla spänningar släpper taget

"Det har varit en lugn kurs och jag har ett större lugn nu. Det käns som att jag är på tur mot en ny nivå av avslappning. Det händer något på djupet – och jag kännner att jag slappnar av på platser där jag inte klarat det förut. Gamla spänningar släpper taget. Det har varit väldigt god korrigering. Vanligtvis brukar jag att ha tunga smärtor på kurser. Denna kursen har jag inte känt av några smärtor. Under träningen har jag känt strömningar i kroppen. Jag har en reumatisk sjukdom med mycket inflammationer, jag klarar mig bättre i vardagen nu. Blir inte helt utslagen. Jag har fått mer styrka denna vår."

Fick mycket energi igen

"Det har varit en väldigt fin helg. Det är gott att vara her igen. Jag känner mig nu lugnare. Det är fint att få korrigerat kroppshållningen. Inatt sov jag gott, jag har fått mycket energi på denna kurs."

Lärare:

Ingrid Tidemann