Lyft Upp Qi 2 Stockholm [2013-05-04]

Atmosfären på kursen var mycket lugn. Deltagarna var redo att träna direkt från start och qifältet blev starkare och starkare.

Kommentarer från kursen:

Lugn


”Det var något speciellt med denna kurs. Jag hittade lugnet väldigt fort. Det var en utmärkt kurs.”

”Det har varit en underbar atmosfär och kurs. Föreläsningarna var selektivt utvalda. Jag kunde motta informationen på ett bra sätt. Jag behövde verkligen kursen. Det tog inte lång tid att hitta avslappningen och lugnet. Trots en sen fredag kväll kände jag mig pigg under första dagen. Zhineng qigong är ett bra redskap att ta till när man har ångest och är stressad.”

”Tack så mycket, att träna mitt inre lugn var precis vad jag behövde.” 

”Jag kände mig ovanligt lugn. Ett trettio år gammalt ärr började pirra under träningen. Det var en skön kurs.”

Olika metoder


”Det var kul att träffa alla bekanta. Jag har varit mycket pigg under kursen. Det är bra att ha olika metoder, jag har varit sjuk ett tag och därav känt mig för svag för att träna xing shen zhuang så jag har gjort lyft upp qi och qireglering istället.”

Stark avslappning


”När jag kom igår så kändes huvudet tjockt på något sätt, jag känner mig klarare nu. Det var väldigt bra att träna avslappning, avslappningen kändes starkare jämfört med förut. Jag har en del hemläxa att göra efter denna kurs.”

Stelhet


”Det är en stabil utvecklingsprocess. Jag har varit ovanligt stel i rygg och ben. Jag hade stora problem att sätta på mig strumporna på morgonen på grund av stelhet. Jag är mycket mjukare idag och jag mår mycket bättre.”

 

Lärare:

Johannes Nordgaard