Lyft Upp Qi Nybro [2013-02-26]

Deltagarna var sugna på att lära sig träna zhineng qigong. De förstod snabbt vikten av mental avslappning och koncentrationsnivån var hög under kursen.

Kommentarer från deltagarna:

Upplyftande kurs

”Jag visste ingenting när jag kom. Kursen var upplyftande och deltagarna var trevliga. Jag upptäckte att det inte fanns några genvägar men jag försökte hitta dem under hela kursen.”

Positiv erfarenhet

”Jag läste om metoden innan jag kom hit. Kursen var en positiv och spännande erfarenhet. Jag har en bra känsla i mina axlar igen.”

Snabba förbättringar

”Jag har deltagit på många kurser. Jag var utbränd när jag började träna, efter första grundkursen blev jag mycket bättre och den positiva känslan höll i sig länge. Jag fick en massa energi av enbart två dagars träning, det är därför jag har fortsatt träna.” 

Givande

Detta var min första kurs, mycket givande. Jag blir lätt stressad och jag är ganska stel. Jag tror att detta är bra för mig. Jag känner mig lugn och avslappnad just nu. Förhoppningsvis kommer jag fortsätta träna.”

Stor hjälp

”Jag har tränat i tio år. Metoden ar hjälpt mig väldigt mycket. Innan jag började träna hade jag ingen känsla i ena foten. Mina problem med stress har minskat.”

Mental och fysisk träning

”En kompis rekommenderade mig att gå kursen. Det är en bra mental och fysisk träning”

”För mig är de mentala effekterna av träningen de viktigaste. Jag har ett redskap att släppa stress och behålla lugnet.”

Lärare:
Johannes Nordgaard