Shenxin Qigong Trondheim [2013-04-27]

"Jag blir aldrig sjuk längre, och jag har heller inte ont någonstans".

De flesta som kom på kursen har tränat Zhineng Qigong i några år. En av dem hade stått i kö i ett år för en ögonoperation. En vecka före kursen blev operationen avlyst då ögonen blivit bra. Så vi hade en glad kursdeltagare!

Mindre smärtor

"En intresant kurs. Har mindre smärtor nu efter kursen. Det är gott att vara i Qifältet. Jag hoppas det kommer att hjälpa mig."

Som att komma hem

"Det här härligt att delta på dessa kurser. Jag startade med Zhineng Qigong förra hösten. Det har varit som att komma hem. Jag slöade till med träningen i mars, april på grund av mycket resande. Zhineng Qigong är viktigt i mitt liv, övningarna ger motivation. Jag gläder mig åt den fortsatta träningen."

Ryggsmärtorna har försvunnit

"Jag har inte ont i ryggen längre efter kursen."

2013 Trondheim SXQ 280413

Energikick, aldrig sjuk längre

"Jag är tacksam för att vara med på kursen. Igår steg min energinivå till toppen. Jag flög upp för trapporna. Tack vare Zhineng Qigong är jag aldrig sjuk numera och jag har inga smärtor någonstans."

Värme i kroppen. Känner inte någon smärta längre

"Det sista året har jag varit som en vandrande smärtklump. Vid andra sektionen idag känd jag mycket värme i kroppen, det var en nyhet. Allt är bara bra nu. Något håller på att lösas upp."

Gör mig gott

"Zhineng Qigong ger mig mycket Qi, det gör mig väldigt gott."

Mer energi

"Motivationen för denna helgen har varit att få mer energi. Jag har fått god hjälp genom träningen – speciellt för att min pollenallergi har försvunnit. Jag har inte använt allergimedicin på 2 år."

Inställd ögonoperation

"En fantastisk kurs. För en vecka sedan fick jag glada nyheter från min läkare; Ögonoperationen, som hjag väntat på i cirka ett år, hade blivit avbokad därför att mina ögon har blivit bra."

Lärare:

Patrik Rastija