Lyft upp Qi Trondheim [2013-02-09]

Alla deltagarna hade olika anledningar för att delta på helgkursen, men de önskade samma sak: Att lära sig att träna Zhineng Qigong i Qifältet för att få mer energi, ock för att utveckla sina latenta förmågor, förstå mer.

Kommentarer från kursen

Svullnad i finger bättre

"Jag lider av ledinflammation på grund av Psoriasis. Mitt lillfinger var rött och svullet. Nu har svullnaden gått ned. Min handled har blivit smidigare. Jag har träffat många trevliga människor här."

Blev positivt överraskad

"Jag blev positivt överraskad av nivån på noggrannheten på kursen. Jag kommer att fortsätta med denna träning."

Mindre smärtor

"Jag har ledinflammation. Mina handleder gör ont, hur som helst, idag var de mycket bättre. Det gör mindre ont nu."

Ersättning för rökning

"Denna kursen är en ersättning för rökning. igår fick jag mycket energi. Jag hade en förkylning, men den är borta nu."

Står stadigare

"Jag har problem med mitt bäcken och ett av mina ben är kortare. Nu kan jag stå stadigare och räta ut ryggen bättre. Jag har tränat Zhineng Qigong i några år nu. Även om människor i min närhet blir sjuka, så blir inte jag infekterad."

2013-02-09 HQU Trondheim

Armar och skuldror bättre

"Mina armar och skuldror kändes bättre igår, blodcirkulationen är bättre nu".

Bättre immunförsvar

"Kursen har haft god effekt. Jag har fått mer energi, så i går kväll bakade jag bullar. Mitt immunförsvar har blivit starkare."

Skurade spisen på lördag kväll

"För mitt vidkommande var det härligt att komma igång igen. Det var väldigt lugnande att träna en sektion så grundligt och det bidrog till total avslappning. Och så kom överskottet - och jag skurade spisen, något som aldrig skett på en lördagskväll förut. Jag längtar efter att resa mindre för mitt arbete, att kunna delta i kvällsträningarna med gruppen."

Snabb återhämtning vid allergireaktion

"Jag är mycket allergisk mot nötter. Igår åt jag en nöt och blev väldigt dålig. Jag var helt slut imorse och ville vara hemma. Det hjälpte mycket att komma till Qifältet och jag fick energin tillbaka."

Lider av insomnia

"Jag har sömnproblem. Inatt sov jag gott och länge. Jag kan nu vara mer närvarande under träningen och inte bli så 'utspacad' som jag brukar."

Mer fokuserad

"Jag gick denna helgkurs hösten 2012. Denna gången hade jag ett annat fokus. Har jobbat med de olika sektionerna och haft goda förebilder vid korrigering. Sedan förra kursen så har mitt immunförsvar blivit mycket bättre. Tidigare var jag ofta förkyld. Nu har jag varit frisk."

Fortsätter att träna

"Jag kommer att delta på kvällsträningarna".

Tränar för att slippa onödiga problem

"Jag har tränat i några år och mitt immunförsvar är bra. Jag har klarat mig från all influensa. Ett tag gick det dåligt med träningen. Jag upptäckte att det är att be om onödiga problem. Så nu tränar jag igen. Jag fortsätter med Zhineng Qigong. Mitt barnbarn, 8 år, sade till mig: 'Mormor, Du är så stark. Mormor Du är odödlig'."

Lärare:

Ingrid Tidemann