LUQ 2 Nybro [2012-11-24]

Det finns många som tränar Zhineng Qigong regelbundet i Nybro/Kalmar. Resultaten inspirera de nya deltagarna att träna vår träningskonst och få de resultat de vill. Många av deltagarna kommenterade att de kunde känna att qifältet blivit starkare.

Kommentarer från deltagarna:

Bra känsla

"Jag har deltagit på många kurser. Jag flyttade nyligen till en ny stad för ett nytt jobb. Jag gillar inte den här typen av förändringar men kursen gör att det känns bra och jag får en massa energi."

Problemen minskar

"Jag har problem med nacke och mage. När jag inte tränar blir problemen värre och när jag tränar regelbundet så minskar problemen."

Mental träning

"Jag började träna pga migrän, det har hjälpt mycket. Jag tenderar att glömma alla problem jag haft. Jag ser den mentala träningen som en bonus. Under kursen hade jag en stark känsla av qi och jag kunde känna allas koncentration."

Boost

"Jag har deltagit på många kurser. Varje ny kurs känns bättre än den förra. Jag vill tacka er för att ni delade med er av er erfarenhet. Det känns jättebra, det här var en riktig boost."

Alert

"Jag har tränat i två år. Det är bra att man kan träna när som och var som helst, till och med när man är sjuk. Den största effekten för mig är att jag blir mer alert. Jag r mycket tacksam för det."

Kontroll och stress

"Jag använder qigong till att hantera stress och få bättre mental kontroll."

Inre organ

"Så fort jag kom in i qifältet kände jag hur det började arbeta i bröstet. Jag har aldrig känt så förut. Jag kände hu det jobbade i mina inre organ under kursen. Det var en bra kurs, jag är tacksam att den blev av."

Stark kurs

"Jag har tränat i några år. Jag deltog på sommarkursen detta år, det var en överväldigande upplevelse. Jag tränar därför att jag vill hantera min livssituation, jag har ont lite här och där i kroppen och för den mentala kontrollen. Träningen har hjälpt mig mycket. Så fort jag kom in i träningssalen kände jag hur starkt qifältet är. Jag har aldrig upplevt en helgkurs så här stark förut."

Lärare:

Johannes Nordgaard