LUQ 2 Stockholm [2012-12-01]

Ett starkt qifält, en hel del tid för träning och en lugn atmosfär beskriver helgens kurs i luft upp qi 2 i Stockholm.

Kommentarer från kursen:

Qi

"Mycket trevlig kurs. Jag fokuserade på att göra min kropp rakare och samtidigt slappna av. När jag tränar känner jag hur qi arbetar inne i kroppen. Tack för en bra kurs."

Bra känsla

"Jag började träna tidigare i höst. Det känns riktigt bra. Jag har inte några svåra problem med min kropp men jag har en gammal skada i min vänstra arm. Jag har brutit min handled ett par gånger, det har gjort att min arm är låst på ett speciellt sätt. Jag tror att armen kommer bli bra igen."

"Jag tränar därför att jag mår bra av det. Det är lättare att hantera svåra situationer med qigongträningen. Det är bra att träna på det."

"Kurserna nu för tiden går så mycket fortare jämfört med för några år sedan. Det är en skön och avslappnad känsla. Jag gillar qigong väldigt mycket."

"Jag deltog på min första kurs i september. Jag lovade mig själv att jag skulle träna varje dag och det har jag gjort. Jag blir vanligtvis deprimerad när det blir mörkt men har inte blivit det denna höst. Det är mörkt när jag går till jobbet och mörkt när jag går hem men vem bryr sig? Jag blev förvånad över det resultatet. Jag kände mig väl omhändertagen under kursen."

"Det har varit en lugn och skön kurs. Jag känner mig lugn."

Smärta i axlarna

"Anledning till att jag har smärta i axlarna är artros. Smärtan avtog väsentligt under kursen. Jag kan använda min högra arm på ett helt annat sätt jämfört med igår morse. Det har varit en lugn kurs."

Lugn kurs

"Mycket bra kurs. Ett bra pedagogiskt upplägg och en lugn atmosfär. Jag fick mycket bra korrigeringar."

Hantera mörkret

"Mycket bra kurs, trevligt att träna ganska mycket. Jag fick bra korrigeringar. Att träna qigong gör att det blir lättare att hantera de mörka månaderna. Jag tycket om qigong."

Lärare:

Johannes Nordgaard