Lyft upp Qi Hamar [2012-09-08]

Sedan 2008 har vi hållit kurser i Hamar. Senaste året har vi börjat hålla mer än enbart grundkurs i luft upp qi. Senaste kursen vi höll i Hamar var en grundkurs i shenxin qigong. Flera personer var nöjda med den nya övningen, men märkte nu att de får mer ut av träningen i lyft upp qi efter att ha tränat shenxin qigong.

Nedan finns några av deltagarnas kommentarer.

Får mer ut av kurserna

Jag har varit på manga kurser, förra gången var det shenxin qigong. Jag är förvånad över hur mycket den här grundkursen i lyft upp qi gav nu efter att jag har tränat shenxin qigong. Det har varit jättebra.

Bättre rörlighet och mer energi

Detta är min första kurs. Jag har en bräcklig kropp och har provat många saker. Jag tycker nu att jag redan kan röra nacken bättre och jag har också märkt att jag kan gå bättre i trappor. Det gick mycket lätt uppför trappan! Efter träningen på lördagen fick jag mer energi och orkade med aktiviteter jag inte har gjort på mycket länge.

Den brutna armen är rörligare

Jag har varit med ett år nu och har tränat regelbundet. I somras bröt jag armen och märker att den nu under kursen har blivit rörligare. Det har varit en fin kurs.

Piggare efter lunginflammationen

Jag trodde inte att jag skulle kunna vara med den här gången pga en lunginflammation. Jag lät mig övertygas om att det skulle vara bra för mig att vara med, men var beredd på att ligga ner under större delen av kursen. När jag kom hit kunde jag genomföra kursen precis som vanligt och jag kände mig mycket starkare efteråt trots att jag endast kunde vara med under en av kursens två dagar.

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen