Lyft upp Qi Mariehamn [2012-09-29]

Åland bjöd på vackert väder och begynnande höstfärger när vi höll höstens grundkurs i Lyft upp qi där, sista helgen i september. Stämningen på kursen var god och qifältet starkt.

Ur deltagarnas kommentarer

Migrän borta

"Jag älskar qigong! Jag börjar dagen med att träna. Det hjälper mig att klara av mitt jobb bättre. Jog jobbar som lärare och qigongen behövs på jobbet. Även min migrän är som bortblåst av att träna qigong. Det är bland annat detta som gör att jag tycker så mycket om qigong."

Mår bra

"Jag tränar för att hantera stress och för att jag känner att jag mår bra av att träna."

Ledbesvär

"Jag lider av ledbesvär och för mig har det varit jätte bra att träna. Det har gett mig jätte mycket. Det händer mycket på dom här kurserna."

Qigong i vardagen

"Fantastisk metod, jag utvecklas på så många plan samtidig. Det känns jätte härlig. Jag har qigongen med mig i min vardag, det är ett bra verktyg som jag använder till att rensa i livet och jag kan bestämma själv vilken kvalitet jag vill på" mitt liv."

"Jag rensar också mitt liv med qigong. Det finns oändliga möjligheter att förbättra livet med qigong."

Lugnare

"Jag sökte mig hit for att få ordning på kaoset i mitt huvud. Jag känner mig lugnare och jag sov så gott efter första dagen av helgkursen."

Inflammerade luftvägar

"Jag har kämpat med inflammerade och infekterade luftvägar i fem år och i går, efter första dagen av kurset så kände jag att det var lättare att andas. Jag kommer att gå på gruppträningen."

Lärare:

Lars Hagner