Shenxin Qigong Kalmar [2012-04-28]

Många av helgens deltagare vittnade om att Shenxin Qigong är en kraftfull övning. Shenxin Qigong är ett bra sätt att få mer energi, behålla rörligheten i kroppen och vitalitet. Att lägga tid på att träna Shenxin Qigong är en bra investering i sin personliga hälsa.

Kommentarer från kursen

Kraftfull övning

"Jag har sett fram emot och varit nyfiken på denna kurs. Det hände en hel del saker i mina ögon, huvud och i ryggen. Det är en mycket kraftfull övning."

"Jag tycker om Shenxin Qigong väldigt mycket. Det är en kraftfull övning som jag får mycket energi av att träna."

Positiv känsla

"Detta var min första kurs. Jag har en positiv känsla. Jag fick en massa energi och jag känner mig lyckligare."

Avslappning

"Jag kan utföra rörelserna bättre och samtidigt vara mer avslappnad. Jag är väldigt pigg och lycklig. Det var en bra kurs."

Effektiv metod

"Jag kommer försöka träna denna övning. Den känns effektiv och den är lite mer fysisk jämfört med lyft upp qi."

Förståelse

"Varje gång jag deltar på en kurs förstår jag någonting nytt. Resultaten av träningen blir mycket bättre även om korrigeringarna är små."

Pigg och klar

"Jag har tränat denna övning ganska länge och jag har deltagit på många kurser. Trots det lär jag mig någonting nytt under varje kurs. Jag tränar Shenxin Qigong varje morgon, det gör mig pigg och klar hela dagen. Tack för en bra kurs."

Fysisk träning

"Denna övning passar mig väldigt bra därför att jag har ett stillasittande jobb. Det är mycket bra för nacken, skuldrorna och ryggen."

Lärare:

Johannes Nordgaard