Shenxin Qigong Hangö [2012-04-14]

Shenxin Qigong är en bra träningsform för att förbättra sin förmåga att slappna av både mentalt och fysiskt. Det är ett snabbt sätt att förbättra hälsan, få mer energi och vitalitet. Många av deltagarna från helgens grundkurs har bra erfarenheter från att träna Shenxin Qigong.

Kommentarer från kursen

Problem med händerna

"Det var roligt att prova en ny övning. Jag har en del problem i mina händer som känns bättre nu efter kursen."

Avslappning

"Jag tränar Zhineng Qigong för att må bra. Jag kan slappna av mycket djupare nu."

Lyckligare och piggare

"Detta var min första kontakt med den här typen av träning. Jag gick kursen därför att jag vill få en bättre förmåga att slappna av och hantera stress. Jag känner mig lyckligare och piggare, jag kommer att fortsätta träna qigong."

Energi

"Det har varit ett spännande veckoslut. Jag tycker om Shenxin Qigong. Jag får en massa energi och jag är inte lika trött som jag varit."

Skolios och tinnitus

"Det har varit en bra kurs. Jag blir alltid lugn av att träna qigong, förut hade jag problem att somna men det har jag inte längre. Träningen har hjälpt mig en hel del. Min skolios och tinnitus är också borta.

Styrka

"Jag känner mig avslappnad när jag befinner mig i den här gruppen bland alla trevliga människor. Jag behöver inte anstränga mig för att komma på kurs. Jag får mer styrka i min vardag av träningen. Jag är tacksam för träningsgruppen vi har här. Det är en stor upplevelse att gå på de längre kurserna som tex sommarkursen."

"Det har varit en tydlig och lugn kurs. Jag får mer livsglädje och lugn av träningen. Jag kan hantera svåra saker i livet på ett bättre sätt. Shenxin Qigong gör mig vital, starkare och mer kraftfull."

"Det har varit en trevlig kurs. Jag har tränat regelbundet i fyra år, jag behöver inte gå på gym längre. Att träna qigong gör att jag blir lugnare, får mer energi och får mer livsglädje. Det är också bra för att förhindra åldrandet och behålla rörligheten."

Lärare:

Johannes Nordgaard