Höstkurs LUQ (4d) Bergen [2011-11-03]

På kvällen, onsdagen den 2 november kom deltagarna till Dyrkolbotn fjällstuga och lägerskola utanför Bergen för att träna Zhineng Qigong och uppleva Qifältet i 4 dagar. Vid ankomsten bjöds de på soppa som inte hann kallna innan alla anlänt.

Några deltagare anlände tidigt nästa morgon. Man njöt av den friska fjälluften på rasterna och lunchpauserna utnyttjades till småturer då vädret var ljust och vänligt inställt till oss. Det blev en fin träningskurs och för många var det första upplevelsen av att vara 4 hela dygn i Qifältet.

Bergen Höstkurs 2011

Deltagarkommentarer

Bruten fot, bättre utveckling än väntat

"Jag bröt foten i vinter och genomgick 4 operationer. Var tvungen att åka på konvalescens och tränade mycket Qigong då. I Journalen står det att jag fick bättre utveckling än förväntat beroende på att jag tränade Qigong."

Spännande med olika nivåer

Det är spännande att det jobbar på så många olika nivåer. Jag har kommit ned i en djupare nivå här."

Klump i nacken

"Har en stor klump bak i nacken som har rätat ut sig. Det surrar och jobbar i höger öra. Jag tänker träna 1 år till för att se om jag kan bli kvitt mina plågor."

Mycket hjälp

"Jag har fått mycket hjälp av Qigongen både fysiskt och psykiskt."

Stel och stressad

"Var stel och stressad före kursen, men det släppte väldigt fort och blev bättre."

Utrensning

"Det har kommit ut sand och skit från ögonen, tydligen en utrensning. Var stel och styv när jag kom men armträningen har hjälpt."

Hänt massor

"Det har varit käckt att vara med. Jag har känt en massa saker."

Härligt

"Det har varit härligt att vara här, en väldigt bra kurs."

Lärare:

Patrik Rastija