LUQ 2 Hamar [2011-11-19]

I november 2011 var det dags för vår första Lyft up Qi 2 kurs i Hamar. Sedan starten för 3 år sedan har vi haft en träningsgrupp i Hamar och på senare tid även i Elverum. Detta har hjälpt deltagarna att hålla igång med träningen och att få bättre resultat. Nu var det dags att gå lite vidare i Hamar och flera av deltagarna var mycket nöjda med att få lära mer om Lyft upp Qi. Vi hann också med att träna rätt så mycket Lyft upp Qi så deltagarna fick mycket extra qi.

Nedan finns några av deltagarnas kommentarer:

Djup avslappning

Jag var endast med en dag. Det var mycket skönt att träna så mycket som vi gjorde. Efter ett pass kände jag hur kroppen slappnade av mycket djupt. Det behövde jag.

Mindre störande tankar

Jag har haft ett bra utbyte av kursen. Det har varit bra för mig att få lite nya ledord och flera saker att tänka på – då slipper jag stå och tänka på mina egna saker. Jag upplever också att vi har haft gott om tid under kursen.

Bra att gå på djupet

Det har varit bra att använda mera tid till att träna än på grundkursen. Jag trodde att jag kunde mera om övningen än jag egentligen kunde. Det var riktigt bra att kunna gå mera in på djupet i övningen. De nya sätten att tänka på hjälper mig mycket eftersom jag har många tankar som fladdrar runt mest hela tiden. Igår var jag helt tom i huvudet.

Bra med nya sätt att tänka

Det har varit skönt att gå på djupet i övningen för att lära sig mera. Dessa nya sätt att tänka på är säkert bra för mig eftersom mitt huvud är fullt av tankar hela tiden.

Har sönmproblem men sov bra inatt

Jag har under många år haft svårt för att sova och det märks på mig, jag känner mig ofta trött. Men inatt sov jag mycket bra. Precis innan kursen fick jag en kraftig förkylning. Jag kan känna att det är bättre nu, även om jag inte är helt bra än. Jag är mycket nöjd.

Ny känsla av qi

Träningen har varit mycket kraftfull under hela helgen. Jag har fått en ny känsla av qi, även inne i kroppen. Mycket bra.

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen