Lyft upp Qi Trondheim [2011-09-10]

Denna tidiga hösthelg valde kursdeltagarna Zhineng Qigong i atriet i en stor kontorsbyggnad framför utomhusaktiviteter. De flesta har tränat i flera år.

Kommentarer från kursen

Positiv förändring

"Det sker saker på denna kurs som utmanar mig. Jag ser positivt på denna utveckling."

Bättre minne, mer ro

"Jag har tränat regelbundet ett tag. Många detaljer hamnade på plats på denna kurs och jag har varit mer avslappnad och koncentrerad än tidigare. Jag har också fått större utbyte av övningarna nu. Jag är en energisk person. Nu har jag fått mer energi till att vara lugn. Qi andvänds där den skall; Jag har fått väldigt bra minna. Folk på jobbet kommer till mig för att få information därför att de säger att jag kommer ihåg allting. Zhineng Qigong träningen är förebyggande för mig."

Välbehag

"Helgkursen har gjort mig gott. Det sker något i kroppen och jag mår bra."

Ser helheten

"Denna helgen har övningarna fallit mer på plats. Jag upplever nu hela träningen på ett annat sätt. Jag ser helheten; ringen är sluten. Jag har blivit gladare och ser de mer viktiga sakerna i vardagen."

HQU Trondheim 100911

Harmonisk

"Jag har haft en våldsam effekt av denna helgkurs, som är min 3:e. Jag har fått massa energi och många positivia processer är i gång. Jag har somnat flera gånger under denna kurs, är mycket mer avslappnad än tidigare och mina smärtor håller på att försvinna."

Kronisk smärta i armen borta

"Den kroniska smärtan mellan skuldror och arm, som har blivit värre under våren i år, försvann idag. Mitt knä, som är nyopererat, blir bättre dag för dag."

Stark känsla av Qi

"Detta är det 7 året som jag tränar Zhineng Qigong. Det känns konstigt att delta i Trondheim. Den här kursen har gett mig en stark känsla av Qi, det är nytt för mig. Det händer något i fötterna. Jag känner mig nu gladare, piggare och klarar mer."

Lärare:

Ingrid Tidemann