Lyft upp Qi Göteborg [2011-01-29]

Den sista helgen i januari var det dags för årets första kurs i Lyft upp qi i Göteborg. Det var förväntansfulla deltagare som kom från Umeå i norr till Helsingborg i söder. Några hade läst på hemsidan och var nyfikna på metoden Denna gång var det lika många manliga som kvinnliga deltagare Några hade inte varit på kurs på flera år och tyckte det var trevligt och nyttigt att få repetera och få bra korrigeringar

Kommentarer från deltagarna

Nacke o axlar, rygg och leder

"Detta är min grej. Nacke och skador efter olyckan har blivit bättre. Jag har inte behövt gå på massage för nacken på ett halvår och jag har inte lika ont i lederna längre."

"Det krasade till mellan skulderbladen under träningen Nu känns det mycket bra."

"Jag hade väldigt ont i ryggen när jag började träna Zhineng Qigong. Har fått bra resultat och blivit lugnare, gladare och mer positiv, är sällan förkyld. Graviditeten går bra och allt ser ut att gå fint Är övertygad om att qigongen gjort att allt går så fint."

"Sitter framför datorn hela dagarna Har problem med axlar och rygg. Vill ge detta en chans."

"Jag hade nackproblem när jag kom men känner mig mycket mer avslappnad nu."

Gbg HQU Jan 2011 Anpassad 2

MS

"Har tänkt använda qigong som förebyggande. Har fått diagnosen MS. Tittade på hemsidan och läste om Per."

Migrän, magkatarr och ljudöverkänslighet

"Jag hade migrän, magkatarr och var känslig för ljud när jag började träna. Nu har jag aldrig migrän ljudkänsligheten har gått över och magkatarren är nästan borta."

Psoriasis

Jag fick psoriasis 2005, gick till läkare och fick kortison, började med Zhineng qigong 2006. Efter 2-3 veckor började det försvinna. Jag tränade mycket varje dag Efter sommarkursen var det helt borta och har inte kommit tillbaka."

Ökad vitalitet, lugn – förkylning och luftkatarr

"Jag tränar i förebyggande syfte för att hålla hälsan Mår mycket bättre och klarar att hantera stress."

"Jag känner mig väldigt pigg"

"Det är ett fantastiskt verktyg. Fick luftkatarr , tränade ordentligt och det försvann utan medicin. Känner mig lugn när jag tränar och det gör jag varje dag."

"Jag har knappt varit förkyld sedan jag började med Zhineng Qigong. "

"Har tränat Kungfu i Tyskland. Har alltid varit spänd och har svårt att koppla av och brukar gå till massör för att lösa spänningarna. Jag ville veta mer om Qi."

"Har tränat hemma i flera år, och det har hjälpt mig att bli av med småkrämpor. Det var skönt att få komma och bli korrigerad:"

"Kom hit av nyfikenhet efter att ha tränat kampsport i 25 år Har ont i knä, axlar och huvudet. Hittade detta på nätet. Jag kände Qi under kursen."

"Jag försöker gå på alla kurser."

Lärare:

Patrik Rastija