Lyft upp Qi Oslo [2010-11-20]

Intentionen och viljan till att praktisera Zhineng Qigong var hög i gruppen. Även deltagare med allvarliga problem var i stånd till att träna stående under helgen.

Sedan 1996 har European Zhineng Qigong Center haft föreläsningar, helgkurser och gemensamma veckoträningar i Oslo. Det har blivit lite av en tradition att helgkursen hålls på Lilleborgs skole på Torshov där vi var även denna gång. Den goda atmosfären som blev i Aulan omfamnade oss alla denna helg.

Avslappnad med stängda ögon

"Jag känner mer ro. Träningen är behaglig. Det är härligt att träna med stängda ögon.»

Kronisk öronvärk mycket bättre

«Vanligtvis så känner jag väldigt ofta att jag blir orkeslös. Idag är jag mycket bättre. Blodcirkulationen har kommit igång. Jag har haft öronvärk sedan jag var liten. Denna helgen så jobbade det i öronen och det är nu mycket bättre.»

Mer energi

«Jag har varit utbränd i 3 år och behövde mer energi. Detta var en behaglig träningsmetod och känns skönt att träna med slutna ögon. Jag känner ro här.»

Skadat knä bättre

«Jag har kommit i kontakt med en mjuk och god energi, som i blodomloppet. Jag är lite sömning nu. Mitt knä, som var skadat, är mycket bättre nu.»

Avslappnad i styva skuldror

«Jag känner mig mer lugn och avslappnad. Denna helgen har jag klarat att sänka skuldrorna och jag känner en ny energi.»

2010-11-20 HQU Oslo

Öppnat nästäppa

«Mina skuldror har plågat mig, tidigare. På denna kursen har de åkt ned och det kändes så bra. Min näsa var tät och nu er det helt fri passage. Rörelserna är fina och jag känner mig avslappnad här.»

Ryggsmärtor borta

«Det är fint att få friska upp övningarna och bli korrigerat. Det har varit en fin grupp. Igår hade jag ont i ryggen, men inte idag. Jag är nu härligt trött i kroppen.»

Starkare i svag arm

«Nu har jag en massa energi. Jag har en svag arm, under Qi-regleringen så kände jag att blodcirkulationen förbättrades och det «pickade» i hela armen. Den är mycket bättre nu.»

Bra att bli korrigerad

«Jag tycker om den fokuserade träningen och den goda korrigeringen.»

Trycket i bihålorna försvann

«Min kropp har blivit varmare och trycket i bihålorna är borta.»

Rekommendation att delta i veckoträningarna

«Jag vill rekommendera alla att delta i Qifältet på de gemensamma veckoträningarna.»

2010-11-20 HQU Oslo (3)

Lärare:

Ingrid Tidemann