LUQ 2 Stockholm [2010-11-27]

Vår kurs Lyft upp qi 2 har i Stockholm legat som sista kurs på respektive termin några år nu. Att det är mer träning på den kursen än på grundkursen lockar flera som varit med oss också längre tid. Det kommer också personer från flera andra orter för att delta i kursen.

Stämningen var god och lugnet låg i lokalen. Alla som var där fick en påfyllning med qi som kan vara bra att ha inför december och kommande julstress.

Ur deltagarnas kommentarer:

Pigg och glad

"Det har varit en lugn och skön helg. Jag blir pigg och glad när jag tränar mycket."

Avslappning

"Det känns behagligt, känner mig ovanligt tillfreds och lugn. Jag har kommit ner djupare i avslappningen. Tack för kursen."

Tacksam

"Jag är tacksam för kursen. Fick bra korrigeringar på kroppen. Det jag fått från kursen är att vara stark i dig själv och inte flyta med i allt som händer."

Respektfylld miljö

"Jag gick mitt första kurs på tolv år för tre veckor sen och nu även om jag känner jag mig pigg även om jag är trött. Det är som om det är något annat än vanlig trötthet. När jag kom på förra kursen, när det hade varit så länge sedan sist, fick jag känslan av att komma hem. Jag trivs här. Även om det är människor som jag inte känner så känner jag mig hemma och välkommen. Det är en respektfylld miljö. Det går att vara som man är här, det går att växa här."

Mindre sliten o trött

"Brukar vara trött och sliten i november, men jag har försökt att vara med på alla kurser den här hösten och jag är inte alls så sliten och trött som jag brukar vara."

Träning, migrän

"Jag tycker om denna kursen för att det är mera träning. I dag har jag haft känningar av migrän hela dagen, men nu är den borta."

Stillhet

"Det har varit en trevlig kurs. Det har blivit lättre för mig att slappna av. Jag har fått en stillhet."

Lärare:

Lars Hagner