Shenxin Qigong Trondheim [2010-11-06]

Färska snöflingor dolde den mörka årstiden. Trondheim var klädd i vitt denna helg. En 6 år gammal deltagare kom på en kälke, dragen av sin mor. En deltagare om från Bergen för en dags träning. Alla fick bra effekt av träningen i Qi-fältet och gott uppladdade batterier.

Bättre Balans

«Tidigare när jag reste mig från en stol, var jag tvungen att ta en paus för att räta ut ryggen innan jag började att gå. Nu behöver jag inte göra det längre. Min balans är mycket bättre nu.»

«Detta är min första kurs i Zhineng Qigong. Jag känner förändringar i kroppen och min balans har blivit bättre.»

En positiv utmaning

«Sommarkursen var en väldigt fin upplevelse. Shenxin Qigong träning utmanar min kropp på ett bra sätt.»

«Denna kurs har varit positiv. Jag känner mig fysiskt starkare. Jag tacklar också nya utmaningar bättre. Jag ser fram emot nya kurser inom en snar framtid.»

Det fungerar

«Detta är första gången jag lär känna Zhineng Qigong. Det är bra för mig. Jag kommer att fortsätta att träna för att se hur det går.»

Trondheim SxQ nov 2010 mindre

Känner Qi

«Jag har tidigare deltagit i en Shenxin Qigong kurs och det gjorde mig gott att repetera den. Efter senaste sommmarkursen har min uppfattning av Qi förändrats. Jag ser fram emot ytterligare framgång.»

Smärtan försvann

«Jag behövde en en ny uppladdninga av Qi – energi denna helg. Det gick fort under övningen Orm Arm. I början var det svårt att utstå övningen, men plötsligt slå släppte smärtan och det blev lätt att fortsätta. Det var en verkligt inspirerande upplevelse.»

Mer avspänd

«Denna kurs ger mig mycket. Min kropp känns mer avspänd. Nacken och skuldrorna har blivit bättre. Orm Arm övningen är väldigt bra, den ger mig energi.»

Regelbunden träning hjälper

«En väldigt bra kurs. Jag tog med min 6 åriga son för att praktisera Shenxin Qigong i Qi-fältet. Min kropp är nu redo för mer träning. Tillsammans med min som skall jag träna regelbundet hemma och delta på veckoträningen.»

«Zhineng Qigong förbättrar min hälsa om jag bara deltar regelbundet på gruppträning och tränar själv hemma.»

«Jag förstår att jag behöver träna regelbundet för att bli kvitt stamningen. Jag känner en förbättring efter denna kursen. Jag gillar Orm Arm. Fin korrigering.»

Lärare:

Patrik Rastija