LUQ 2 Stockholm [2010-05-29]

Vårens Lyft Upp Qi 2 kurs i Stockholm lockade som vanligt många deltagare. I vår nya kurslokal Birkagården, mitt i centrala stan, tränade vi tillsammans, repeterade övningen Lyft Upp Qi samt lärde oss en hel del nytt också.

Ur deltagarnas kommentarer:

Sommarkurskänsla

"Jättebra kurs, lugnt och skönt. Jag brukar svaja men har stått stadigare under kursen. Jag fick en liten sommarkurskänsla under kursen."

Mer träning

"Det är skönt att träna mycket. Tiden har gått fort, jag skulle vilja träna mer."

Ger mycket

"Väldigt bra och nyttig kurs. Att ta sig tid och träna en hel helg har gett mycket."

Ont i ryggen

"Bra kurs. Att jobba två och två ger mycket. Igår hade jag ont i ryggen men det försvann under qiregleringen. Det händer mycket mentala grejer."

Förändring

"Jag har haft svårt att motivera mig själv till träning så jag är glad att jag kom på kursen. Jag jobbar mycket med den mentala biten, försöker förändra mig själv. Jag har lättare att ta emot korrigeringar, tar det inte så personligt."

Hjälpa till

"Fin kurs. Jag är glad att jag får vara med. Jag har fått bättre tålamod, lättare att njuta av träningen och slappna av. Jag är glad att jag får möjligheten att sätta upp affischer och hjälpa till."

Kvalitet, qifält, tankar

"Jag har blivit uppmärksammad på hur jag håller armarna när jag tränar och jag har försökt rätta till det. Jag känner att det har gett min träning bättre kvalitet. Jag tycker om att få vara här i qifältet. Det har varit och är fantastiskt! Nu längtar jag efter sommarkursen. Att titta på mina tankar och sortera dom har gett mig avslappning på en helt ny nivå. Mitt ansikte och mitt huvud slappnar av mera."

Skada i fot

"Jag har skadat min fot och under kursens gång har jag känt att det har hänt något med den och nu har den blivit bättre."

Njuta

"Härlig kurs. Jag har gjort bra framsteg. Jag stod här och bara njöt av träningen den sista dagen."

Låsningar i ryggen

"Jag hade låsningar i ryggen innan jag kom hit. Det känns mycket bättre nu efter kursen. Det är en fin känsla att känna att man åstadkommer något med träningen."

Kärlek och förståelse

"Jag tycker om sättet att tänka som vi lär oss här och som vi kan använda i vardagen. Det med att möta livet med kärlek och förståelse."

Inflammation i knät

"Jag hade inflammation i knäna när jag kom hit. Jag känner nu vid kursens slut att inflammationen är borta."

Lugnare sinne

"Jag gick min första kurs denna termin och jag har gått på många gruppträningar och känner att mycket har gått framåt. Min kropp har blivit bättre och mitt sinne lugnare av träningen redan efter så kort tid."

Lärare:

Lars Hagner