Xiao Gongfa Trondheim [2010-04-24]

Ideer och inspiration kom som pärlor på ett band efter denna kurs. Xiao Gongfa kan göras samtidigt som man håller på med någon annan aktivitet och tar inte någon tid från det man håller på med. Små, praktiska övningar piggade upp lördagseftermiddagen för intresserade kursdeltagare

Kommentarer fra kurset

Inspiration

Ett bra sätt att träna på. Kommer också att inspirera mina kollegor, i och med att jag sitter i ett öppet kontorslandskap."

En ny giv

"Det är en annan person som går hem idag än den som kom hit! Märkbara förbättringar."

Ett verktyg i en hektisk vardag

"Intressant kurs! Jag har krävande dagar på jobbet. Med dessa övningar kan jag hämta energi i en hektisk vardag. Detta är bra."

Otroligt härligt

"Detta verkar väldigt bra. Sträckövningarna var härliga. Jag jobbar på dagis och där är mycket stök. Öronövningen var mycket nyttig. Detta är effektiva, enkla tekniker som jag kan få till att göra i vardagen. De verkar avslappnande. Jag ser fram emot till att prova detta."

Komma ifrån tidspress ett ögonblick

"Bra med korta, små, avgränsade övningar. Jag har stor tidspress. Innan har jag tidvis bara kunnat göra kroppsreglering i sådana situationer. Nu har jag fler alternativ. Cirkelövningarna var väldigt bra för mig. Jag fick bättre syn emellanåt, med en stark känsla av Qi. Av och till såg jag jätteklart under kursen."

Bra med uppdelade övningar

Med dessa övningar kan jag bryta av dagen och skapa vilopunkter. Känner en väldigt god nytta av ögonträningen, gör synen bättre. Jag blir också piggare och mer koncentrerad."

Lärare:

Patrik Rastija