Lyft upp Qi Malmö [2010-03-27]

Våren bjöd på välkomna tio-femton graders värme under helgkursen i Malmö. Nytillkomna lärde sig snabbt och behövde få repetitioner på instruktionerna, säkert delvis för att flera erfarna deltagare hjälpte till med korrigeringar på rörelserna, men också för att atmosfären var avslappnad. Under den här kursen talade vi en hel del om hur viktigt det är att delta i Qifältet, och att detta sedan hjälper oss i vår övriga, dagliga träning som vi kanske gör ensamma hemma.

Deltagares åsikter efter kursen

"Det är väldigt skönt att repetera kurser. Jag har lärt mig övningarna, men märker varje gång att det är jättebra med korrigering, det finns massor att slipa vidare på."

"Jag kom hit för att jag har varit på en längre kurs, och när man är med på en längre kurs, sätter det alltid igång en del processer i kroppen. Då kändes det bra att kunna fortsätta så snabbt inpå, så att man ger det lite mer skjuts, så att säga. Så är det alltid bra att repetera och få korrigeringar, och vara i Qifältet, för det är alltid något, som man upptäcker efteråt, att det har hänt."

"Så ofta man kan är man med på kurser och försöker att delta i Qifältet, träffa andra och bli korrigerad."

"Det var väldigt avslappnande och skönt, även om jag har mycket att jobba på."

"Det var spännande att bli korrigerad och känna att man lär sig mycket bättre för varje gång."

"Jag tyckte att det var bra att komma hit och få vara i Qifältet, det blir mycket mer intensivt. Jag fick hjälp med... framför allt att jag stressar mycket. Det tycker jag att jag får hjälp med, så jag blir mycket lugnare och inte stressar upp mig i olika situationer. Och så får jag hjälp med kroppen och blir mjukare och så där, det tycker jag att jag har fått mycket hjälp med."

"Jag repeterar mycket kurser, för det tycker jag verkligen är värt pengarna. När jag började hade jag en jätte-svår smärt-problematik och den är nästan helt borta."

Lärare:

Max Björkström