LUQ 2 Stockholm [2009-05-16]

Våra kurser i Shenxin Qigong och Lyft Upp Qi 2 har blivit allt populärare. Båda kan ses som fortsättningskurser efter grundkursen i Lyft Upp Qi.

Helgen 16-17 maj var det dags för vårens kurs i LUQ2 i Stockholm. Träningsintensiteten och engagemanget var stort, Qifältet starkt och de två dagarna förlöpte fort. Flera av deltagarna har bestämt sig för att gå vår 9-dagars sommarkurs i år.

Ur deltagarnas kommentarer:

Ryggvärk, arbeta heltid

"Min ryggvärk har blivit bättre, jag är lugnare och mer harmonisk. Qigongträningen har också gjort att jag kan arbeta heltid igen."

Lugnare

"Jag blir lugnare ju mer jag tränar. På den här kursen har jag fått mycket bra korrigeringar."

Starkare

"För ungefär ett år sedan blev min fysik mycket dålig, jag har sjunkit mycket lågt pga det. De här två dagarna har gjort mycket, jag känner mig starkare."

Avslappning, mentalt

"Den här träningen har en starkt avslappnande verkan, det påverkar det mentala på ett positivt vis."

Eksem

"Jag sitter här och njuter av mina armar som är eksemfria tack vare Qigong."

Rygg och axlar bättre

"Sen jag började träna Qigong har min rygg och axlar, vilka jag haft mycket ont i, blivit avsevärt bättre."

Skolios

"Jag har fått förbättringar som jag inte hade en aning om att man kunde få av Qigong, tex så har min skolios blivit bättre. Jag klarar mig från smärta i axlarna, till skillnad från mina arbetskamrater."

Inre glädje

"Denna kursen har något lossnat för mig. Jag kunde träna med en djup inre avslappning, en lyckokänsla och glädje. Det var nytt för mig och väldigt positivt."

Matallergier, mjukare och vigare

"Mina matallergier har blivit bättre. jag är också vigare och mjukare."

Bihåleinflammation, ledbesvär

"När jag började med träningen fick jag bra resultat. Jag blev av med bihåleinflammationer och ledbesvär. Har varit bra träning på den här kursen."

Axlar på plats, ögonsjukdom

"På den här kursen känns det som att mina axlar kommit på plats. Min ögonsjukdom, som innebär risk för blindhet, har stabiliserats"

Lärare:

Lars Hagner