Lyft upp Qi Norwich [2009-03-28]

Våren var en bra bit på väg i England och flera vackra körsbärsträd stod i blom och delade med sig av sin skönhet. Inomhus var vi ett positivt gäng som lärde oss Lyft upp Qi. Några för första gången och andra var med för att repetera rörelserna och för att delta i det starka Qi fältet som vi har på alla våra kurser.

Kommentarer från deltagarna:

Tränar regelbundet

"Jag tränar varje dag och känner att jag behöver göra det. Det gör saker och ting så mycket lättare och jag är lyckligare. Jag ska på sommarkurs för första gången i sommar och jag ser verkligen fram emot det."

Trötthet

"Jag är nybörjare och efter den första dagen var jag trött men idag så känner jag mig mycket piggare."

"Idag känner jag mig inte alls så trött som jag brukar göra."

Energi

"Jag känner att Qigongen är en stor hjälp i mitt liv. Det håller uppe min energi nivå. Jag har blivit mjukare i kroppen. Jag har märkt att Qigongen hjälper mig ta svåra beslut och att även komma på lösningar på problem. På något sätt så kommer svaren till mig lättare nu."

Norwich 090322_350

Leva i nuet

"Mina känslor har ändrat sig mycket sedan jag började med Qigongen och jag har lättare för att leva här och nu på ett annat sätt än tidigare."

Hälsosammare

"Det har skett många förändringar i min hälsa sedan jag började men Qigongen. Många små saker som har fallit på plats. Jag hade influensa förra veckan och tack vare Qigong träning så kunde jag bli frisk fortare än vanligt."

Hudförbättringar

"Mina axlar har blivit mjukare och min hud har blivit bättre. Ärr på mina händer har nästan försvunnit helt och huden är mjukare."

Gruppträning

"Gruppträningen har varit viktig för mig, den har hållit mig på rätt spår. Ju mer jag har tränat desto bättre mår jag och ju bättre jag mår desto mer vill jag träna. Det har varit en underbar kurs med härlig stämning."

"Gruppträningen vi har är bra. Helgkursen har varit utmärkt och jag har lärt mig många små detaljer att förbättra i träningen."

Lugn

"Jag tränar nästan varje dag. Det gör att jag känner mig vaken. När jag tränar så hjälper det mig med mina spänningar och jag blir lugn efteråt."

"Att träna Qigong hjälper mig att ge mig själv plats. Det har varit bra att vara med på kursen som har gett mig en chans att lugna ner mig."

"Jag har varit med på alla kurser här i Norwich. De hjälper mig att vara mer lugn. Min dotter säger att det är bra att jag tränar Qigong för det gör att jag är mycket gladare."

Ryggsmärtor

"Jag har arbetat mycket i trädgården med en massa tunga lyft vilket har gjort min rygg stel och givit mig smärtor. Efter träningen var all smärta försvunnen. Jag känner att Qigongen hjälper mig att vara mer avslappnad och att se saker på ett mer avslappnat sätt."

Lärare:

Fatima Ringvall