Lyft upp Qi Nybro [2009-04-04]

Ett Nybro som visade sig från sin bästa sida, i full vårskrud, med strålande sol och värme uppemot 20 grader. Klart att det lockade att vara utomhus den här den första riktiga vårhelgen. Men ändå blev det en relativt stor grupp som valde att vara inomhus och delta i vår Lyft Upp Qi-kurs helgen 4-5 april. Några av de nya körde ändå från Öland. Alltfler därifrån söker sig till våra kurser i Kalmar och Nybro.

Några kommentarer från deltagarna:

Pigg, magkatarr

"Jag började träna 2007. Min hälsa har förbättras med varje kurs. Denna kursen har jag känt mig så pigg! Jag har blivit av med min magkatarr."

Utbränd

"Jag började träna 2003 och var då I riktigt dåligt skick, mer eller mindre utbränd. Numera jobbar jag heltid."

Lugn, energi

"Under första delen av kursen hade jag mycket tankar och det var svårt att hitta lugnet, efter lunch var det som någonting hände, jag kände ett stort lugn. När jag kom hem på kvällen hade jag mycket energi. Det känns som det har hänt massor i kroppen, det känns speciellt."

Avslappning

"Jag kan känna en ny sorts avslappning nu, jag är inte lika prestationsinriktad. När jag började träna kunde jag inte skära min egen mat, nu gräver jag i landet med mina barn."

Migrän, depression, stress, mer ärlig

"Jag har blivit bättre på alla plan, fysiskt mentalt... Jag hade stressrelaterade problem, depression, migrän mm. Migränen har försvinnit helt, det gjorde den med en gång. Jag har blivit ärligare och tar mer ansvar för mig själv nu."

Lärare:

Lars Hagner