Lyft upp Qi Kungsängen [2009-03-07]

Två dagar i början av mars samlades några träningssugna till kurs i Kungsängen. På den här kursen var det lika många män som kvinnor, något som är ganska ovanligt. Kvinnorna är oftast i majoritet. Att kursen var uppskattad bland deltagarna gick inte at ta fel på.

Här följer några av deltagarnas kommentarer:

Qigong ökar välbefinnandet

"Jag mår bra och känner mig väldigt pigg".

"Jag har en skön känsla av att vara avslappnad och lugn. Känslan kan helt enkelt inte förklaras. Det liksom bubblar i kroppen".

"Efter min första Qigongkurs sa mina kollegor att jag var förändrad men att de inte kunde saga exakt vad. Själv tror jag att det måste vara Qigongen".

Allergiska problem minskar av Qigong

"Tidigare hade jag allergiska problem av blomdoft, kryddor, grapefrukt och apelsiner. Nu kan jag till och med äta röd hallongelé".

"Min hud hade utslag och jag fick salva av min doktor. På grund av allergiska reaktioner kunde jag inte använda den. Efter min andra sommarkurs prövade jag igen och då försvann utslagen efter en kort tid och de har inte kommit igen".

"En gång i tiden hade jag ett stort ärr på armen. Efter min första sommarkurs blev det så mycket tunnare att det nästan inte syns".

"Jag har nyss återhämtat mig från influensa och mådde inte så bra när jag kom. Kursen har gått mycket bra och jag känner mig mycket friskare".

Qigong i Kungsängen mars 2009

Lärare:

Arne Nordgren