LUQ 2 Nybro [2008-04-26]

Efter att under flera år ha genomfört grundkurser i Lyft Upp Qi i de närliggande orterna Nybro och Kalmar var det nu för första gången dags för fortsättningskursen, Lyft Upp Qi 2. Några av deltagarna hade gått kursen på annan ort tidigare, men för de allra flesta var det första gången. Det nya som lärdes ut om övningen Lyft Upp Qi uppskattades och togs tacksamt emot. Träningsviljan var stark på kursen.

Ur deltagarnas kommentarer:

Spända axlar

"Det har varit en bra helg, intressant. Jag somnade tidigt igår. Mina axlar har blivit bättre, mindre spända. Det är bra att med repetition."

Träning i vardagen

"Härligt med mycket träning, jag känner att qi verkar. Jag har förändrat min vardag och nu känner jag att jag sparar mer qi."

"Igår skulle jag spela på en konsert direkt efter kursen och det var knappt om tid att at sig till lokalen. Men jag hade rätt tanke sätt efter kursen och bestämde mig för att inte känna mig stressad. Jag hann i tid och det kändes bra, så vill jag göra i framtiden, för jag har lätt att stressa upp mig."

Om kursen

"Jag är nöjd med kursen, jag har fått bra korrigering, det behövde jag. Igår kände jag mig trött och det var en förkylning pågång, men nu är jag piggare och känner mig frisk. Jag vill prova att träna på detta sättet , med alla detaljer. Jag tycker det är härligt att träffa alla vänner här."

"Det har varit skönt och jag tycker det har varit mycket intressant att lära mer om filosofin och detaljer i Lyft upp Qi. Jag är piggare nu."

"Jag har växlat mellan att känna mig trött/pigg. Det är roligt att få ta del av mer tankar och filosofi kring träningen. Jag blev berörd av poemet, det kändes i hela kroppen, trots att jag inte förstår det så väl. Det hände alla tre gångerna det lästes, det pirrade i hela kroppen."

Lärare:

Lars Hagner