Lyft upp Qi Norwich [2007-10-20]

För 4:e gången i rad så anordnades kurs i Norwich i England. Atmosfären under kursen var varm och mycket glädje delades under helgen. På rasterna var den sociala samvaron stor och naturligtvis alltid med en tekopp i handen.

Kommentarer från deltagarna:

Energi och glädje

"Under större delen av gårdagens kurs kände jag mig helt utmattad men sen på kvällen kände jag mig alert och med en glädje och positivitet som jag inte känt på mycket länge"

" När jag tränar Qigong så blir jag klarare och får mer energi. Jag har cancer och Qigongen har hjälpt mig att hantera sjukdomen på ett bättre och lugnare sätt och det är jag mycket glad för."

"Jag uppskattade kursen och känner energi. Jag är så nöjd med att jag har upptäckt Zhineng Qigong"

"Jag har haft lite energi under flera år och det känns som att Qigongen kan hjälpa. Igår kväll så ringde jag en massa telefonsamtal och det försöker jag undvika normalt sett och dessutom så njöt jag av att prata. Efteråt hade jag massor av energi kvar"

Mindre smärta

"När jag kom på kursen så hade jag så ont i nacken att jag knappt kunde röra mig. Idag är jag så mycket bättre och det förvånar mig."

Ryggproblem

"Igår var det svårt att bara stå men idag har det gått mycket lättare. Jag är full av hopp om att det här kommer att vara bra för min rygg. Det känns som att jag behöver lära om min kropp från början"

Qifältet

"Jag tycker mycket om att träna tillsammans. Upplevelsen blir mycket starkare"

Relationer

"Efter att jag börjat träna Qigong så har mina relationer med andra människor blivit bättre och jag klarar av att ha närmare relationer nu. Qigongen ger mig tålamod och styrka och jag känner tacksamhet för det"

"Jag finner att jag har mycket bättre tålamod med min gamla mamma nu. Jag sover bättre och tidigare hade jag lätt att ta på mig för mycket jobb vilket jag upplever att Qigongen hjälper mig att sätta stopp för"

Övrigt

"Kursen är väl organiserad och träningen känns effektiv"

"Qigongen känns som en medicin som jag kan plocka fram"

Lärare:

Fatima Ringvall