Lyft upp Qi Lund [2007-09-08]

Höstens första helgkurs i Lund präglades av lugn och gemytlig atmosfär, men också av kämpaglöd bland nya deltagare, som bestämt sig för att befria sig från fleråriga smärtproblem.

Det är alltid roligt att se en del snabba resultat, t.ex. för en av de nya deltagarna. Hon märkte en tydligt ökad rörlighet i nacken redan på lördagskvällen, så att hon nu kan vrida på huvudet 90 grader åt sidorna, vilket hon inte kunnat på ungefär ett år.

Efter avslutningen på kursen satt alla kvar en halvtimme extra för att fortsätta prata om Zhineng Qigong, vad som hänt under kursen och få träningstips, och hade det inte varit för att läraren hade en busstid att passa, hade man kanske stannat kvar ännu längre!

Några röster från kursen

"Jag har sökt mycket under trettio år, men jag tror faktiskt att jag har kommit rätt nu. Tack för kursen, den var jättefin".

"Sedan 2000 hade jag börjat få väldigt jobbigt med ländryggen. Jag hade väl ryggskott en gång om året, i princip. Detta år som har gått sedan första kursen, har jag inte haft ryggskott! Så det är jag väldigt tacksam för. Tack för en jättebra kurs".

"Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Qigong, jag har haft mycket hjälp av den. Även mentalt: Man blir gladare, lugnare, mindre arg. Tack för en bra kurs".

Lärare:

Max Björkström