Lyft upp Qi Vara [2007-03-31]

Helgkursen i Vara tillbringades återigen på Vara Folkhögskola i trevliga lokaler. Flera av deltagarna var anställda på Vara kommun och var nyfikna på Zhineng Qigong efter de föreläsningar som föregått helgkursen. På lördagen var det en lite återhållen lite blyg stämning som under kursen övergick i ett öppnare och mer avslappnat förhållningssätt. Även denna gång kom en deltagare från Karlstad för att få en extra dos i Qi-fältet och skynda på redan uppnådda förbättringar.

Kommentarer från deltagarna

Sagt av nya deltagare

"Detta verkar vara ett bra sätt att få lugnat ner sig och bli mjukare det här, det har varit bra att gå den här kursen som jag tycker har varit väldigt bra"

"Jag är alldeles grön och ny i Qigong och hittills är jag väldigt positiv."

"Det är min första kurs och det har varit jättetrevligt."

Åldersrelaterad trötthet, ny deltagare

"Jag har orkat mycket mer denna helgen än vad jag brukar göra."

MS

"Jag gick en helgkurs och blev pigg, sedan blev det bättre och bättre, balansen blev bättre, allting blev bättre. Det här är bra grejor, så jag säger träna Qigong."

Tinnitus

"Jag har varit sjukskriven från och till under ett par år för stressrelaterad tinnitus. Efter första helgkursen så blev det bättre, men när jag tyckte jag blivit bra så slutade jag träna. Nu vill jag starta upp med Qigongen igen."

Ansiktsneuralgi

"Smärtor jag har haft i över 20 år har försvunnit och inte kommit tillbaka. På sommarkurser och alla kurser kontinuerligt så händer det väldigt mycket, det reagerar i nervskadan och jag blir allt bättre."

Lärare:

Elisabeth Öberg