Lyft upp Qi Oslo [2007-03-17]

En glad och entusiastisk grupp hade samlats i ett vårlikt, men ganska kyligt, Oslo för terminens grundkurs. De nya deltagarna lärde sig snabbt övningarna vilket gav mycket tid till träning. Som på alla våra kurser var Qi-fältet starkt och känslan av Qi var stark hos många. Flera av de nya deltagarna hade hittat till kursen genom vänner och bekantar som själva fått bra resultat av Qigong-träningen. De har nu också lärt sig ett redskap för att kunna påverka sina liv i en positiv riktning.

Kommentarer från deltagarna:

Balans

"Det är en skön träning. Jag har varit stressad i mitt jobb och haft högt blodtryck. Qigongen ger balans åt mig på flera sätt. Jag är lugnare, sover bättre, oroar mig mindre. Konditionen är bättre. Jag är friskare över lag."

"Jag mår väldigt bra av att träna, inte minst när jag tränar varje dag. Jag blir starkare fysiskt och mentalt, klarar arbete med människor på ett bättre sätt."

"Det är min första kurs. Det har varit intressant. Jag kände mig stabil känslomässigt när jag gick och la mig igår kväll och också mindre stressad."

Energi

"När jag kom igår var jag ganska utkörd, inte alls i form men jag kände mig mycket bättre när jag gick härifrån. När jag vaknade imorse var jag i mycket bättre form än på lördagen."

"Jag känner mig avslappnad och mycket piggare än vad jag borde vara idag för jag gick och la mig sent igår."

Oslo 070318

Tilltro

"Jag är helt ny här. Det har varit spännande och jag har stark tro till att det är bra träning."

"Jag har stor tillit till Qigong."

Repetera kurser

"Det är min tredje helgkurs. För varje kurs jag går så lär jag mig nya saker. Jag förstår och hör saker på ett annat sätt."

Smärta

"Jag har skolios i ryggen som jag kände av ganska mycket när jag kom hit igår. Det som är det märkliga är att jag inte hade ont i ryggen när jag gick härifrån igår eftermiddag. Jag brukar aldrig klara att stå så här länge. Det förvånar mig väldigt."

Lärare:

Angelica Berg