Lyft upp Qi Malmö [2006-10-07]

Deltagarna på Lyft upp Qi i Malmö var positiva och ihärdiga, det var ett glatt gäng som delade erfarenheter med varandra.

Deltagare berättar

Urinvägsinfektion

"Jag har tränat i cirka 2 år och deltagit på en 3 till 4 helgkurser. Det här var en bra kurs och jag har snappat upp mycket detaljer. I lördags när jag kom var jag lite spänd eftersom jag inte tränat så mycket, jag har jobbat och stressat. Men nu efter kursen så känner jag mig som en barnunge i kroppen, alldeles mjuk och skön. Jag har haft en urinvägsinfektion lite fram och tillbaks hela året och jag trodde inte jag skulle klara av att vara med på kursen för jag hade så ont imorse. Första halvtimman var jobbig men sedan vid 11-tiden var det nästan helt borta och jag hade verkligen jätteont imorse. Vid lunch var det helt borta och jag kände ingenting när jag gick på toaletten. Det känns jättebra."

Bihåleinflammation

"På min första helgkurs hade jag varit ganska sjuk med en bihåleinflammation som kom och gick och som jag aldrig blev av med. Strax före kursen kände jag att det var på gång igen och jag tänkte att; nu blir jag dålig. Men det bara försvann under kursen och sedan dess har jag inte haft någon bihåleinflammation."

Lärare:

Patrik Rastija