Shenxin Qigong Stockholm [2006-10-21]

Shenxin-kursen i Stockholm i helgen var rätt så välbesökt. Vi hade deltagare som inte tränat Shenxin förut, vinterkursare och personer som inte repeterat kursen på ett bra tag. Det hettade till i Qifältet när vi tränade och flera personer fick en stark känsla av Qi och värme både i kropp och själ.

Shenxin Qigong i Stockholm 2006-10

Nedan följer några av deltagarnas kommentarer.

Virus

"Jag har haft ett virus i kroppen och varit kall i några veckor trots att jag tränat Qigong, men under helgen har kroppen blivit varm."

Lättare

"Jag har tränat Shenxin Qigong sen förra året. Den är till stor hjälp i Lyft upp Qi träningen. Lyft upp Qi blir lättare att träna. Jag kommer närmare golvet och har blivit mjukare."

Blodcirkulation

"Det här är min första Shenxin Qigong-kurs. Träningen känns nyttig för ryggen. Den går på djupet. Jag har känt mig varm i kroppen och det är bra för jag brukar ha dålig blodcirkulation."

Pigg

"Jag blir bättre och bättre för varje kurs som jag går. Förut kunde jag inte sova när jag tränade Shenxin Qigong på kvällen för att jag blev så pigg, men nu kan jag slappna av bättre så det går bra nu."

Pigg

"Jag tränar Shenxin Qigong regelbundet. Jag är morgontrött men jag blir mycket piggare om jag tränar Shenxin på morgonen. Dagen blir helt annorlunda. Om jag ska göra något jobbigt klarar jag det mycket bättre om jag först tränar Shenxin. Jag får mer ork och bättre kondition. Mina händer och fötter har blivit varmare. Jag tränade igår kväll men blev så pigg att jag inte kunde sova."

Ont i knäna

"På sistone har jag haft ont i knäna och inte rört mig så mycket. Jag förväntade mig att det skulle bli svårt att röra sig under kursen, men förvånande nog har jag inte känt av knäna alls!"

Fingrar

"Mina fingerleder som jag brukar ha ont i känns nu varma och mjuka."

Barn

"Jag fick barn i våras och har inte varit på kurs sen dess. Att få barn är det största som hänt mig. Det känns helt otroligt. Jag var diagnostiserad som infertil. Jag tror att det är mycket tack vare Qigongen som jag faktiskt nu kunde få barn. Jag har inte kvantitetsmässigt kunnat träna lika mycket som förut utan försöker träna med bättre kvalitet."

Feber

"Jag har tränat Shenxin Qigong periodvis under några år. Under en lång period hade jag feber och läkarna visste inte varför. När jag började träna Shenxin regelbundet försvann febern."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen