Lyft upp Qi Bollnäs [2006-09-30]

Den vackert belägna Bollnäs Folkhögskola välkomnade oss ånyo för en grundkurs i Lyft Upp Qi helgen i månadsskiftet september-oktober 2006. Miljön i sig bidrar till att skapa den varma och lugna atmosfär som kännetecknar våra kurser i Bollnäs. Som vanligt var det många som repeterade kursen vilket som alltid är en hjälp för de som är nybörjare.

Ur deltagarnas kommentarer:

"Är mjukare nu i kroppen. Det känns bara bra."

"Jag är så avslappnad. Jag har fått ett nytt liv sedan jag börjat träna Qigong. Mår mycket bättre mentalt. Min man uppskattar också att jag tränar Qigong"

Bollnäs LUQ 061001

"Min mentala balans har blivit så mycket bättre och astman känner jag nästan inte av. Jag klarar av mina och min mans sjukdomar och motgångar på ett lugnare sätt. Jag sover också så skönt och ostört på något sätt."

"Jag lär mig hela tiden något nytt. Qigongen påverkar mitt lugn och det motiverar mig att fortsätta träna."

"Det känns spännande med Qigongen och då jag är nybörjare så har det varit väldigt omtumlande. Jag känner mig mjukare i kroppen och redan idag så kan jag stå med fötterna bättre än igår. Det känns som att det här är början på något nytt."

"Zhineng Qigong är för mig som att vara på en resa som jag hoppas aldrig tar slut. Jag rekommenderar alla att gå på sommarkurs för det var efter den som jag fick min motivation till att träna regelbundet. Jag tar inte mina krämpor så hårt längre och kan se att det händer mycket på det mentala planet."

Lärare:

Lars Hagner