LUQ 2 Stockholm [2006-05-20]

Vårens sista kurs i Stockholm 2006 genomfördes i fina ljusa lokaler på Skeppsholmen. Stämningen var glad och positiv, deltagarna var koncentrerade och vi tränade mycket, något som gav deltagarna mycket Qi och goda resultat.

Några kommentarer från deltagarna:

Ung kropp

"Jag har coolat ner mig nu. Jag känner mig ungefär som efter sommarkursen. Då kändes det som om min kropp var 15 år gammal, fast den egentligen är 40 år äldre."

Hörsel

"Jag har nersatt hörsel efter att ha arbetat med barn i 30 år. Jag får verkligen koncentrera mig och titta på barnen för att höra vad de säger i klassrummet. När vi tränade i förmiddags hände det något med öronen. Jag har vanligtvis ett brus i öronen och plötsligt blev det mycket kraftigare för att lika plötsligt försvinna helt. Efter det hörde jag ledorden mycket tydligt. Nu känns det som om jag skulle kunna höra om en knappnål faller. Det känns fantastiskt."

Lyft upp Qi 2 i Stockholm

Poemet

"Det kändes mycket skönt att använda poemet. Jag blev mycket avslappnad och kunde tömma huvudet på alla tankar."

Flyt

"Jag har kunnat slappna av bättre och fått ett bättre flyt i träningen. Det pirrar runt i hela kroppen."

Mindre tankar

"Kursen har varit inspirerande. Det vi tränat på gör det mycket lättare att reducera sina störande tankar."

Rörligare fötter

"Jag har fått mycket Qi under helgen och mina stela fotleder har blivit rörligare."

Glad

"Jag har haft det mycket jobbigt de senaste veckorna. Mitt humör har varit dåligt. När jag bestämde mig för att gå kursen och hade kontrollerat att det fanns plats för mig på kursen blev jag omedelbart mycket glad."

Bra koncentration

"Jag bor i Stockholm och brukar tycka att det är lättare att koncentrera mig när jag åker bort på kurser, särskilt till lite mindre orter. Man kommer bort från vardagen och det finns inte så mycket som stör. Men på den här kursen kunde jag koncentrera mig lika bra, trots att kursen var i Stockholm."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen