Lyft upp Qi Nynäshamn [2006-04-22]

Så var det dags för vårens kurs i Nynäshamn. Vårsolen värmde ute och i träningslokalen värmde en trevlig stämning och känslan av Qi som för en del var en ny angenäm upplevelse. En del som gick i höstas repeterade kursen för att komma igång med den egna träningen men de flesta var med för första gången. Alla var mycket nöjda med upplägget av kursen och man ville fortsätta träna på egen hand och på måndagsträningen som anordnas i Nynäshamn på kvällstid. En deltagare som fått bra resultat både fysiskt och mentalt efter att ha deltagit i vårens Stockholmsprojekt passade på att delta i ett starkare Qifält nu när en kurs anordnades på hemmaplan.

Ur deltagarnas kommentarer

"Det har varit en jättebra kurs. Det jag hade svårt att förstå i början har jag fattat nu. Det är mycket som händer i kropp och själ och jag tränar hemma varje dag."

" Det här är min första kurs och jag är kutryggig men fått bättre hållning. Känner en ökad yttre och inre styrka."

"Kursen har givit mycket, bra upplägg. Har svårt med minnet och det är bra att vi fått repeterat så mycket. Det känns bra och det har hänt en hel del."

" Jag har varit på gång länge att gå denna kurs, har undrat hur detta skall hjälpa mig. Jag är stel och har ont i axlarna. Går på gym men det gör det bara sämre men det har redan blivit bättre under kursen. Jag fick en stark känsla av Qi när vi tränade La Qi igår och jag njuter fortfarande av känslan jag fick igår. Skall fortsätta med detta, känns helt rätt för mig.

Lärare:

Björn Eriksson