Shenxin Qigong Stockholm [2006-04-08]

Vårterminens Shenxin-kurs hölls i ljusa fräscha lokaler i ett Stockholm med vårkänsla. Stämningen var lugn och positiv. Många kände sig både glada och pigga efter träningen. Nedan några kommentarer som deltagarna lämnade under kursen.

Avslappning och lugn

"Det är roligt att träna Shenxin Qigong, jag älskar verkligen det. Genom den träningen har jag lyckats slappna av och bli lugnare."

Pigg och glad

"Den här träningen blir jag pigg av. Det känns riktigt roligt med Shenxin Qigong."

Syn och kroppslängd

"Min syn brukar bli bättre av att träna Shenxin Qigong, och så är det efter denna kursen också. Efter vinterkursen var det någon som frågade om jag har gått ner i vikt. Det har jag inte, men jag har blivit rakare och det känns som om diskarna mellan kotorna i ryggen har pumpats upp. Så jag fördelar mina kilon på en längre kropp än förut."

Kraftfull metod

"Jag har varit sjuk ett tag och letade efter något kraftfullt att träna för att komma igång igen. Jag är mycket nöjd med det jag hittade."

Glad-Qigong

"Shenxin är min glad-Qigong, jag mår bra av den och tränar varje dag. Ju mer jag tränar övningen ju bättre går den."

Bättre syn

"Ett tag har mina ögon blivit sämre. Ögonen har liksom fastnat i huvudet och synen har blivit suddig. Nu under den här kursen har ögonen lossnat och dimman försvunnit. Jag kan röra på ögonen och se bra igen."

Djupt

"Jag tycker om Shenxin Qigong. Det känns verkligen att det går djupt."

Mental hjälp

"Shenxin Qigong fungerar bra för mig. Det går djupt och ger hjälper mig mycket mot mina mentala problem."

Förståelse och mycket Qi

"Det är intressant att man kan höra samma sak flera gånger och plötsligt förstå någonting. Det känns kul. Jag har blivit otroligt pigg under den här kursen. Jag har aldrig riktigt fått till sidoböjningen, men så plötsligt hände det någonting. Jag fick väldigt mycket Qi och cirkulationen ökade jättemycket."

Lärare:

Herbjörn Wilhelmsen